9,4
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.112 beoordelingen

Filter

Ik ben zeer tevreden over de service.

Mevrouw bakker
04-03-2021

Een 10 geeft geen ruimte meer voor verbetering.

jack von biela (houten )
04-03-2021

Ik ben erg vriendelijk geholpen. Het was geen probleem toen wij de uitleverdatum wilde verplaatsen. Uitgebreid voorgelicht over het gebruik van de auto en onderhoud. Kortom zeer goed geholpen.

Dhr J.C. Stek (Lopik)
04-03-2021

Er hangt een vriendelijke en behulpzame sfeer. De service is top en helder.

Kees de Jong (Den Haag)
02-03-2021

Grote beurt is helemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Top! We kunnen weer zorgeloos kilometers maken.

G. Mol
25-02-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Inge (Houten)
25-02-2021

ATS doet wat zij belooft, het contact met alle medewerkers is heel plezierig.

Floyd Katoen (Nieuwegein )
22-02-2021

Goede garage en fijne mederwerkers en geen geklungel aan je auto wat je weer bij de niet dealers wel heb!

Marcel (Nieuwegein)
22-02-2021

Mijn 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de begeleiding van de aankoop. Zeer vriendelijk personeel, bij de verkoop maar ook de receptie en de onderhoudsmedewerkers. Bij het 1e onderhoud, vooraf goede adviezen gekregen en aansluitend een juiste prijsopgave ontvangen. De factuur week hier niet vanaf. Een zeer tevreden klant dus.

Jane de Koning (Nieuwegein)
11-02-2021

ATS Nieuwegein is een prima garage waar ik onze auto's met veel vertrouwen in onderhoud heb. Mensen aan de telefoon en de balie zijn voorkomend en denken mee in de te maken kosten. Daarnaast zijn Toyota's natuurlijk fijne auto's. 250.000km en deze laatste beurt voor het eerst een kleine reparatie buiten de normale beurtwerkzaamheden.

H. Avenarius (Houten)
11-02-2021

Ik ben voor het eerst bij deze garage en mijn indruk is dat zij eerlijke prijzen opgeven en betrouwbaar werken. Ook de prijs van de vervangende auto vond ik zeer redelijk.

Henk Kooij (Houten)
11-02-2021

Great communication throughout the delivery process. Car was expected with a little delay, but the manager was extremely helpful in offering a replacement car in the meantime. Overall, very happy with the service and willingness to go the extra mile for their clients.

George (Nieuwegein)
11-02-2021

Vriendelijk, eerlijk en een goede service.

Mevr. Reijers
04-02-2021

Om het persoonlijke contact.

Urmila kOelfat (Nieuwegein)
01-02-2021

Kom hier al ongeveer 30 jaar. Zou als ik niet tevreden was niet zo lang klant zijn gebleven.

C 'sJongers
29-01-2021

Ben al meer dan 30 jaar klant bij ATS Nieuwegein en altijd zeer tevreden over de service, de bekwaamheid van de medewerkers en de goede sfeer!

Roeland van der Mijn (Nieuwegein)
29-01-2021

Ik werd heel erg goed geholpen door alle medewerkers van ATS. Vriendelijke receptie, kundige werkplaats en verkopers met verstand van zaken.Tijdens het ophalen van mijn nieuwe auto werd ik uitstekend begeleid en alles is perfect uitgelegd. Ook het inleveren van mijn oude lease-auto werd tot in de puntjes voor me geregeld (en dat was nogal een bijzondere situatie, dus een dikke pluim).

Dhr. Van Zoest (Bergambacht)
28-01-2021

Tevreden met deze dealer en met Toyota.

Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
21-01-2021

Alles zeer naar wens. Vooral zo doorgaan.

Bruno Klabbers (Houten)
21-01-2021

Uitstekend geholpen en geadviseerd vanaf start tot levering.

Dhr. K. Zecak (Nieuwegein )
14-01-2021

Alles is volgens afspraken en advies precies zo naar tevredenheid verlopen.

Dhr HW.Paanakker
11-01-2021

Ik was, vanwege een nieuwe auto, al een jaar niet geweest. Veel nieuwe medewerk(st)ers. Ondanks dat ik nog maar weinigen kende voelde de sfeer direct goed. Alle vragen werden perfect beantwoord. Wachtruimte was nog dezelfde. Rustig en goed afgeschermd vanwege de Corona.

Jacques Rours (Houten)
04-01-2021

Altijd netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Ed van Dam
04-01-2021

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, servicegericht en denken met je mee.

Vanessa Koning
28-12-2020

Vriendelijk, no-nonsense, prettig contact/goede communicatie, behulpzaam.

Dhr. J. van Dijk (Woerden)
28-12-2020

Ik ben zeer tevreden met de garage in Nieuwegein.

E. Zweegman (IJsselstein)
16-12-2020

Prima merk, prima garage, prima service!

Johan Hahn (Utrecht)
10-12-2020

Goede service.

Harry (Nieuwegein)
10-12-2020

Ik ben zeer tevreden met deze garage. In de 60 jaren dat ik diverse auto's heb gehad ben ik nog nooit zo tevreden geweest als met mijn garage ATS in Nieuwegein.

mevr.L.Stijnis (Utrecht)
03-12-2020

ATS Nieuwegein is een klantgerichte Toyota-dealer die prettig adviseert over beschikbare nieuwe auto's en occasions, en goed luistert naar persoonlijke wensen; de service-beurten worden correct uitgevoerd en geven samen met een gratis pechhulp-regeling de zekerheid dat je weer een jaar veilig en duurzaam kunt rijden. Als er een keer iets is, helpt deze garage je snel weer op weg.

Dhr. O. Koornwinder (Utrecht)
30-11-2020