9,1
1.710 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.710 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden, maar geen vergelijking voorhanden.

J.M.Stam (ZEIST)
19-04-2021

Heel goede service, fijne meneer om mee samen te werken. Dacht heel goed mee, servicegericht, heel veel productkennis. Dankzij ATS de auto heel snel kunnen ophalen, handelde sneller dan de Leasemaatschappij. Goede firma!

Manon Glas
19-04-2021

Goede service en vriendelijk / behulpzaam personeel.

Dhr. Kool (Nieuwegein)
15-04-2021

Top service en zeer tevreden over het geleverde onderhoud van de auto.

Diederick (De Bilt)
15-04-2021

Zeer tevreden over de service.

G v d Bos
14-04-2021

Sinds jaar en dag stellen wij een uiterst betrouwbare, vriendelijke/correcte bejegening van het gehele personeel met betrekking tot service-onderhouds-en reparatiekwesties van onze Toyota Yaris vast.

Fam R.van Santen (Den Dolder)
14-04-2021

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Nico Hoencamp
12-04-2021

Geen onverwachte of onnodige kosten.

Dhr. W. Rinkel (Houten)
09-04-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke afspraken.

Hans de Stigter (Nieuwegein )
07-04-2021

Top service.

Dhr. R. Ravenberg
07-04-2021

Attent, klantgericht.

Gerrit Middelkamp (Amersfoort)
07-04-2021

ATS verdient wat mij betreft een tien omdat ze op alle punten goed scoren. Zowel afdeling verkoop, receptie en werkplaats zijn vriendelijk, behulpzaam, duidelijke communicatie en nog nooit problemen gehad (bij mijn vorige garage altijd gezeur). Dus voor mij reden als tevreden Toyota klant weer voor ATS te kiezen.

P Goedee (Houten)
07-04-2021

Vriendelijke mensen en prima wachtruimte. Goede service.

J. v.d. Vossenberg (Wijk bij Duurstede)
06-04-2021

Heel prettige dealer, veel service en realistische adviezen.

Jils Buizer (Zeist)
06-04-2021

Ik heb prima ervaringen met deze dealer, krijg van tevoren goed inzicht in wat me te wachten staat, verder voor mij niks te wensen.

Michiel Meijers (Houten)
01-04-2021

Verkoop uitstekend, werkplaats wordt beter.

Hanno Uitenboogaart (Utrecht)
01-04-2021

Zeer goed geholpen door de medewerker, uitermate tevreden. Fijne vent, niks mis mee, goede uitleg: prima.

Dhr Jos Avezaat (Zeist)
01-04-2021

Zeer vriendelijk. Luisteren naar je. Komen zeer professioneel over. Voelt als premium service voor een betaalbare prijs.

boyke
25-03-2021

Ben erg tevreden zowel over receptiemedewerkers als werkplaatsmedewerkers.

M.A. Daalhof-Teijsse
25-03-2021

Klantvriendelijk, goede service en goede informatie vooraf.

Rudolf Visser (Zeist)
25-03-2021

Vriendelijk en goed geholpen.

Mevr van de Klundert (Soesterberg)
24-03-2021

Prettig personeel. Vriendelijke benadering. Goede communicatie & uitleg. Prima service! Ga zo door! Volgende keer neem ik wat lekkers voor de mannen mee!

Ariënne Wakkee (Bilthoven)
24-03-2021

Bij meer werkzaamheden deze goed vertellen en niet later op het factuur anders vermelden zoals uitlaatsteun vervangen en later op het factuur achteruitlaatpijp is vervangen dan krijg je het idee dat er gesjoemeld is.

Mevr Binneveld -Reurings (De Bilt)
24-03-2021

Fijne zaak, ruim en mooi. Supervriendelijke medewerkers en duidelijke informatie.

Mevrouw van der Pol (Zeist)
24-03-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

ira Supit (Utrecht)
19-03-2021

Deze Toyota dealer is een vakbekwame dealer. Altijd bereid om met de klant mee te denken en oplossingen aan te reiken. Goede service. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Mw Weijman
18-03-2021

Een pluspunt vind ik dat ik mijn auto gewassen en gestofzuigd terug kreeg.

I. G. (Zeist)
18-03-2021

Goed en vriendelijk geholpen bij de receptie.

John van Engelen (Soesterberg)
18-03-2021

Vriendelijk personeel. Duidelijkheid wat er aan de auto gedaan wordt. Prima service, auto is na periodieke onderhoudsbeurt gewassen en uitgezogen.

V. de Wissel (Houten)
18-03-2021

Met een 9 geef ik aan tevreden te zijn, ik geef nooit een 10.

Jos van Vogelpoel (Nieuwegein)
16-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.