9,1
1.594 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.594 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk personeel, denkt mee met de klant en de wagen wordt altijd netjes afgeleverd.

Mart Termaat (Nieuwegein)
25-09-2020

Zeer efficiënte, vriendelijke en redelijk geprijsde service.

David Stowers (Bavel)
25-09-2020

Vriendlijk/betrouwbaar/goede service.

F.Balfoort (Nieuwegein)
25-09-2020

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

F. van Loon (Zeist)
25-09-2020

Goede service, netjes gebeld over de gebreken en wat de meerkosten hierdoor werden.

Richard (Ijsselstein)
21-09-2020

Zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en oplossingsgericht! En De Prius is natuurlijk een fantastische auto daar word je blij van!

Mevr. A. van Zijl
21-09-2020

Goed geholpen en advies gekregen. Ik had een vraag of ik nieuwe banden nodig had ivm ingeplande vakantieritrit van 5-8000km en kreeg eerlijk advies met onderbouwing meetwaarden etc. dat dit niet nodig was. Dat voelde fijn dat ik niet zomaar iets werd aangeraden omdat ze daardoor geld hadden kunnen verdienen. Minpunt is dat emailcorrespondentie wat traag is qua reactie. Geen antwoord na 4-5 dagen is veel te lang...

Mevr. Nilhamn (Zeist)
14-09-2020

Klantvirendelijke en ze weten waar ze het over hebben. Wordt er altijd erg goed geholpen.

Marcel (Nieuwegein)
10-09-2020

Kom er al jaren tot mijn volle tevredenheid, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Henk Bos (Utrecht)
10-09-2020

Hoewel het kopen van een auto een zakelijke gebeurtenis is, krijg je toch een geruststellend en ontspannen gevoel bij binnenkomst en de verwelkoming door de receptie. We hadden niet het gevoel nr. zoveel te zijn die een auto kwamen kopen. De verkoper kon zich inleven, dat het kopen van een auto en daarmee als particulier een smak geld uit te geven, een emotionele en zeker een financiële belangrijke gebeurtenis is, althans voor ons. Gaf ons de tijd en gelegenheid om te overleggen welk type auto we zouden kopen, in overeenstemming met het budget.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
10-09-2020

Vriendelijk en correctheid van het personeel, en goede service.

Ben van Oostrum
10-09-2020

Zeer vriendelijk personeel. Proberen direct de auto te maken als je binnenkomt terwijl jij een kopje koffie aangeboden krijgt. Mocht de auto moeten blijven is er een leenauto beschikbaar. Zeer betrouwbare dealer. Top.

Philip van Baalen
03-09-2020

Goede service.

Dhr. W.N.Walthaus (Nieuwegein)
27-08-2020

Uitstekende presentatie en uitstraling, toegewijd en vriendelijk personeel.

Hans van Son (Bilthoven)
27-08-2020

Je wordt netjes te woord gestaan. Als er meer gedaan moet worden dan is afgesproken wordt dat eerst overlegd.

Monique (Amersfoort)
21-08-2020

De correctheid, aandacht, vriendelijkheid en service zijn voor mij heel belangrijk.

S van Iperen (Zeist )
21-08-2020

Klantvriendelijk en komt afspraken goed na.

W van bruggen (Vianen)
17-08-2020

Keurig bedrijf, leven mee. Fietsenbeugel kwam te laat, maar toen het moment van montage kwam, werd de auto opgehaald, tegen achterlating van een leenauto. Daarbij werd rekening gehouden met het feit dat het om een automaat ging.

Frits Sijbenga (Zeist)
12-08-2020

In alle opzichten verleent ATS Zeist een voortreffelijke en deskundige service aan mijn Toyota Auris.

Dhr. B. Roelofsen (Driebergen-Rijsenburg)
11-08-2020

Ik ben zeer tevreden over Auto Totaal Service Zeist B.V.Prettig, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam! Fijn om mijn Auto naar zulke betrouwbare mensen te brengen!

Mevr.E.Arntz (Zeist)
10-08-2020

Omdat ik de vorige auto ook bij A.T.S. betrokken had 3 jaar, ben ik altijd zeer goed geholpen.

E.J.Hoedeman (Nieuwegein)
05-08-2020

Prettige en zeer goeie betrouwbare dealer, erg tevreden.

Tom Meijnen (Utrecht)
05-08-2020

Heb niet het idee als nummer behandeld te worden. Met name de chef werkplaats neemt, om advies gevraagd, de tijd om uit te leggen wat de reparatie inhoudt. Je wordt op de afgesproken tijd geholpen waarbij van te voren afgesproken kan worden aangegeven om te wachten of de auto later op de dag op te halen. Wordt op tijd gemaild over de te verrichte apk en onderhoudsbeurten.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
03-08-2020

vriendelijke medewerkers.

h pasman (Utrecht )
03-08-2020

Alles klopt bij Auto Totaal Service Zeist B.V. Prima garage. Nooit klachten gehad. Uitstekende service. Nette behandeling.

Joep Mens (Zeist)
03-08-2020

Personeel is voorkomend, vriendelijk en vragen worden correct beantwoord.

GH Baars (Nieuwegein)
31-07-2020

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt uitgelegd wat er gedaan gaat worden en hoeveel dat gaat kosten. Meestal kun je erop wachten in de wachtruimte waar thee, koffie en kranten aanwezig zijn. Als het langer gaat duren of er meer aan de hand is dan eerst gedacht, word je daarvan bijtijds op de hoogte gesteld. Als wachten geen optie is, kun je een leenauto krijgen tegen een kleine vergoeding. Altijd goed telefonisch bereikbaar.

Ans
31-07-2020

Nette vestiging met attente en vriendelijke ontvangst, gemaakte afspraken worden nagekomen en het voertuig wordt na de service in nette staat weer overhandigd.

Jan Schuur (Houten)
31-07-2020

Een betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

Mevr.Outmaijjer (Nieuwegein)
31-07-2020

goede service balie, klantvriendelijk personeel.

Gerrit Schep (lopik)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.