9,4
1.121 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.121 beoordelingen

Filter

Goede service en klantvriendelijk APK en onderhoud, goed verzorgd en met vaste prijs, mocht het duurder uitvallen wordt je telefonisch benaderd

R.A. S
10-11-2022

Top service Super tevreden met de service

J.S. W
10-11-2022

Goede sevice

Toyota eigenaar
27-10-2022

Er werd goed advies gegeven omtrent de volgende afspraken m.b.t. keuring en volgende onderhoudsbeurt

J S
25-10-2022

Top service , vriendelijk personeel Erg tevreden over afhandeling bij de receptie. Top service en de auto was brandschoon bij ophalen. Aanrader deze dealer

P. W
20-10-2022

Topdealer Uitstekende service met degelijk advies. Personeel is altijd vriendelijk en gastvrij.

W. M
18-10-2022

Zeer goede service en altijd behulpzaam. Wees niet bang om een keer langs te gaan om een kijkje te nemen bij de dealer Altijd goede service, en alles is wederzijds bespreekbaar

W.J.M U
13-10-2022

Goede service, vriendelijk personeel! De ervaring met deze dealer is zeer positief te noemen. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven prima uitleg. Je wordt daar daar echt behandelt als klant is koning! Na uitleg kan je rustig de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en dat voelt echt heel fijn. Tijdens afhalen van nieuwe auto wordt alles heel goed uitgelegd, ook hier weer nemen ze de tijd voor je. Ze maken van het afhalen ook een speciaal moment! Ik raad deze dealer/garage echt aan.

I.M.
08-10-2022

Alles klopte Erg tevreden.

Ed W
07-10-2022

Uitstekende service Uitstekende service van deze dealer, fijne medewerkers en goede uitleg

Toyota eigenaar
26-08-2022

Prima service Zeer duidelijk en vriendelijk in voorlichtingen uitleg bij auto. Ruimte voor vragen , wat ik erg belangrijk vindt. Ben tot nu toe een zeer tevreden klant!

Toyota eigenaar
23-07-2022

Constante kwaliteit Vanaf onze 1e Toyota hebben wij steeds dezelfde ervaring m.b.t. Service - meedenken - kwaliteit onderhoud en vriendelijkheid personeel

A. Plomp
19-07-2022

Fijne dealer Gaat altijd allemaal goed en volgens afspraak en goed vrijblijvend advies

Willem v Bruggen
29-06-2022

Prima dealer Kom al tientallen jaren bij deze dealer. Altijd naar tevredenheid. Vriendelijk en kundig personeel. Denken mee om extra kosten te spreiden. Zeker een goede keuze.

S. Den Boer
06-05-2022

Goede service en uitleg. Alles gewoon top geregeld. Ik voel me geen nummer, ze weten ook altijd nog wie ik was.

Reinout
01-04-2022

Fijne dealer Erg goede service en erg vriendelijk.

J. de Stigter
10-03-2022

Prima Klop

Toyota eigenaar
04-03-2022

Zeer prettige ontvangst en service. Ik kom er al ruim 30 jaar en voel me zeer gewaardeerd. Ruim aan te bevelen.

VvdHelm
18-02-2022

Vriendelijk personeel en heeft oogvormig de klant. In de nog korte periode zijn we zeer tevreden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook een correcte communicatie tussen klant en garage ivm een reparatie.

H. A
18-02-2022

Service gerichte vriendelijke garage Geweldig personeel dat goed communiceert en vakwerk levert! Heel service gericht!

Janneke vd Meulen
17-02-2022

Komen afspraken na De service is prima. Duidelijke communicatie over de kosten. Wat vooraf gezegd was klopte. Vriendelijk personeel

J. de Koning
16-02-2022

Niet goedkoop maar ik kan weer een jaar vooruit. Door mijn auto hier te laten onderhouden heb ik ook weer een jaar gratis pech hulp en garantie op mijn hybride accu. Dit maakt het meer dan waard.

J.L.P. K
31-01-2022

Zo tevreden dat ik mijn baas heb overtuigd Toyota te kiezen... Uiteraard is het merk van groot belang en doet heel erg veel voor de klanttevredenheid. Maar, als ook die perfecte Toyota een keer een bezoekje aan de garage moet brengen voor een noodzakelijke beurt of verplichte APK, dan is het wel heel prettig om bij een garage te komen waar je persoonlijk benaderd wordt. Bij ATS Nieuwegein heb ik steevast het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben en altijd kan rekenen op aandacht voor mijzelf en voor mijn auto. Mede hierdoor heb ik mijn baas kunnen en willen overtuigen om mijn zakelijke Franse auto te verruilen voor een Toyota Corolla. Driemaal raden waar die in onderhoud gaat.

J.J. v. Rietschoten
25-01-2022

het personeel: het zijn mensen. Vriendelijke mensen die aandacht voor je hebben!

J.S. R
08-01-2022

zeer goede en vriendelijke service

M. Meijers
25-11-2021

J. G
22-11-2021

W.G. C
11-11-2021

Voelt weer als van ouds vertrouwd en gezellig Voor de eerste beurt van de Rav4 uiteraard weer naar ATS waar ik ook jaren met mijn vorige Rav goed ben geholpen. Prettige sfeer en het gevoeld dat we echt in goede handen zijn.

J.M. D
21-10-2021

Fijne garage goed service Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt van te voren te zien wat de kosten zijn als ze geen gekke dingen tegenkomen tijdens het onderhoud.

Toyota eigenaar
20-10-2021

Perfecte Service en met een glimlach Persoonlijke service met een glimlach van deskundig personeel, prima service hier!

W. M
07-10-2021