9,1
1.710 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.710 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk personeel. Duidelijke prijsopgave van de onderhoudsbeurt. De afgesproken wachttijd is nauwelijks overschreden. Jammer dat de wachtruimte vrij ongezellig is en de automaat geen chocolademelk schenkt. Over het algemeen ben ik tevreden.

Janny Holtrop (Zeist)
04-02-2021

ATS Zeist is een goede garage; het maken van afspraken verloopt vlot; de garagewerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Wanneer er extra reparaties zijn wordt altijd contact met mij opgenomen met de vraag of het akkoord is. Leenauto is altijd beschikbaar als ik die nodig heb.

J. van der Grift (Driebergen)
04-02-2021

Om het persoonlijke contact.

Urmila kOelfat (Nieuwegein)
01-02-2021

Kom hier al ongeveer 30 jaar. Zou als ik niet tevreden was niet zo lang klant zijn gebleven.

C 'sJongers
29-01-2021

Ben al meer dan 30 jaar klant bij ATS Nieuwegein en altijd zeer tevreden over de service, de bekwaamheid van de medewerkers en de goede sfeer!

Roeland van der Mijn (Nieuwegein)
29-01-2021

Zeer fijne dealer, erg klantvriendelijk, als ik daar kom is het net een warm bad waar je in terecht komt.

Remon Faessen (Houten)
29-01-2021

Ik werd heel erg goed geholpen door alle medewerkers van ATS. Vriendelijke receptie, kundige werkplaats en verkopers met verstand van zaken.Tijdens het ophalen van mijn nieuwe auto werd ik uitstekend begeleid en alles is perfect uitgelegd. Ook het inleveren van mijn oude lease-auto werd tot in de puntjes voor me geregeld (en dat was nogal een bijzondere situatie, dus een dikke pluim).

Dhr. Van Zoest (Bergambacht)
28-01-2021

Tevreden met deze dealer en met Toyota.

Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
21-01-2021

Misschien wat meer meedenken met de klant en op info inspringen die we vragen.

Cynthia van Lith (Beesd)
21-01-2021

Alles zeer naar wens. Vooral zo doorgaan.

Bruno Klabbers (Houten)
21-01-2021

Klantvriendelijk, servicegericht bedrijf met afspraak is afspraak mentaliteit en toppie medewerkers.

Hans Wouterloot
14-01-2021

Uitstekend geholpen en geadviseerd vanaf start tot levering.

Dhr. K. Zecak (Nieuwegein )
14-01-2021

Alles is volgens afspraken en advies precies zo naar tevredenheid verlopen.

Dhr HW.Paanakker
11-01-2021

Ik was, vanwege een nieuwe auto, al een jaar niet geweest. Veel nieuwe medewerk(st)ers. Ondanks dat ik nog maar weinigen kende voelde de sfeer direct goed. Alle vragen werden perfect beantwoord. Wachtruimte was nog dezelfde. Rustig en goed afgeschermd vanwege de Corona.

Jacques Rours (Houten)
04-01-2021

Altijd netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Ed van Dam
04-01-2021

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, servicegericht en denken met je mee.

Vanessa Koning
28-12-2020

Omdat een 7 een mooie voldoende is, maar er is soms ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld door de online gemaakte afspraak ook daadwerkelijk te bevestigen.

C. Herber
28-12-2020

Prima service, onderhoudskosten transparant, denken mee.

mw. M. van Rijnstra
28-12-2020

Bij reparatie planning nagekomen; correcte informatie en prijsopgave vooraf die overeenkomt met de latere factuur. Vriendelijke medewerker; informatief bij vertrek; auto schoongemaakt van binnen en van buiten. Kortom: goede service zoals het hoort.

Dhr. R. van Steenbergen (Zeist)
28-12-2020

Vriendelijk, no-nonsense, prettig contact/goede communicatie, behulpzaam.

Dhr. J. van Dijk (Woerden)
28-12-2020

Ik ben zeer tevreden met de garage in Nieuwegein.

E. Zweegman (IJsselstein)
16-12-2020

Prima merk, prima garage, prima service!

Johan Hahn (Utrecht)
10-12-2020

Zeer aan te bevelen.

A.J.Rijntjes (Bilthoven)
10-12-2020

Vakkundig, betrouwbaar, redelijke prijzen. Onderhoud gaat via een vast schema voor elk type auto. Dat wekt vertrouwen. Ik heb niet het gevoel dat onnodige of twijfelachtige reparaties worden voorgesteld of uitgevoerd.

Mensing (Zeist)
10-12-2020

Klantvriendelijk en prima technische medewerkers. Kortom een garage die ik graag aanbeveel.

Jan van Delft
10-12-2020

Goede service.

Harry (Nieuwegein)
10-12-2020

Ik ben zeer tevreden met deze garage. In de 60 jaren dat ik diverse auto's heb gehad ben ik nog nooit zo tevreden geweest als met mijn garage ATS in Nieuwegein.

mevr.L.Stijnis (Utrecht)
03-12-2020

We zijn gewoon heel tevreden met onze ervaring met deze dealer.

Familie Planken (Zeist)
03-12-2020

Zeer prettig contact gehad. Erg vriendelijk, de medewerker hield mij goed op de hoogte en heeft op eigen initiatief geregeld dat de auto voor 15 november binnen was zodat ik er dit jaar nog mee mocht rijden!

Mw. Smajic
03-12-2020

ATS Nieuwegein is een klantgerichte Toyota-dealer die prettig adviseert over beschikbare nieuwe auto's en occasions, en goed luistert naar persoonlijke wensen; de service-beurten worden correct uitgevoerd en geven samen met een gratis pechhulp-regeling de zekerheid dat je weer een jaar veilig en duurzaam kunt rijden. Als er een keer iets is, helpt deze garage je snel weer op weg.

Dhr. O. Koornwinder (Utrecht)
30-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.