9,1
1.542 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.542 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer vriendelijk geholpen met aandacht voor de klant en netjes uitgevoerd de service beurt ik kom zeker weer terug voor de volgende keer

Dhr P Molenaar (Huis ter Heide)
15-01-2020

Prettige garage en medewerkers!

Mary Bleijerveld (Zeist)
15-01-2020

Vroeg naar service pakket ,heb daar moeten wachten voor een goed antwoord,kreeg

JE Blokland (Odijk)
10-01-2020

Zeer deskundig, bekwaam en vriendelijk personeel.

Mathee Valeton (Zeist)
10-01-2020

De service is uitmuntend en de mensen zijn erg vriendelijk.

Wim van Leeuwen (Wijk bij Duurstede)
08-01-2020

Makkelijk bereikbaar. Goede service en hulpverlening. Verder bevalt onze C-HR prima.

Gerrit Fikse (Soest)
02-01-2020

Betrouwbaar en correct.

Hans Gereke (Nieuwegein)
30-12-2019

Omdat ik tot nog toe erg tevreden ben.

cj-wijnands (nieuwegein)
30-12-2019

Duidelijke uitleg van de kosten, vriendelijke mensen, nooit problemen met onze Prius, kortom: uitstekende garage.

C.Buizer (Langbroek)
30-12-2019

Kundig en vriendelijke behandeling.

Jack Truijens
22-12-2019

A great team. Everything done well and on time, the reception staff is friendly and my car is always ready as agreed. The price estimates provided on the website are accurate enough. Keep it up !!

Krispy
18-12-2019

Fijne mensen

Mw. R. de Jong (Nieuwegein)
18-12-2019

ik ben tevreden

Gerard de Hoogt (Utrecht)
18-12-2019

Zeer correcte behandeling

Janny Dwarswaard (Nieuwegein)
11-12-2019

Klantvriendelijk en met kennis van zaken

Ingrid Nehmelman (Zeist)
11-12-2019

ik houd niet van verandering en als iets goed is, blijf ik klant.

Toyotafreak
04-12-2019

Klantgerichte en vriendelijke benadering. Uit zichzelf toelichting geven over de mogelijke werkzaamheden. Zeer tevreden

Tom van Ree
04-12-2019

Een prima dealer, duidelijke afspraken, plezierige medewerkers.

Anja van Grinsven (Nijmegen)
04-12-2019

Klantvriendelijk en deskunkig

Vree (Nieuwegein)
03-12-2019

Wij zijn al jaren klant en mijn ervaringen zijn altijd positief. Zowel aan de telefoon als persoonlijk bij de receptie en door de monteurs valt de klantvriendelijkheid op en leveren zij goed werk.

Hortense Höppener (Nieuwegein)
03-12-2019

Wordt goed en vriendelijk geholpen!En niet meer gedaan wordt dan nodig is aan mijn auto...

Jeroen Schuurman (Lopik)
27-11-2019

goede indruk vriendelijke mensen

van de grijp (amersfoort)
22-11-2019

prettige, klantvriendelijke, betrouwbare service

Dhr. M. Meijers (Houten)
22-11-2019

Het totaal aangeboden pakket klopt volledig met wat je als koper mag verwachten.

Loet Skowronek (Wijk bij Duurstede )
22-11-2019

zeer vriendelijk en alles is vrijblijvend laat je volledig vrij in de keus en mogelijkheden van type en uitvoeringen bied je aan hand daarvan meerdere voorstellen

Wil van Bruggen (Vianen)
22-11-2019

keurig bedrijf ga zo door

sijlvia kok (kok )
22-11-2019

Prima service. Men is altijd bereid om in de geest van de klant mee te denken bij wat wel en wat niet noodzakelijk is.

Cees van der Mast (Utrecht)
19-11-2019

Betrouwbaar, klantvriendelijk en uitstekende service.

T. van Hemert (Houten)
19-11-2019

Prima service, vriendelijk en behulpzaam.

Mevr. M.E.C. Venema (Utrecht)
19-11-2019

Goede service

J.M. de Groot-van der Laar (Lopik)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.