9,4
1.121 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.121 beoordelingen

Filter

Vriendelijke service, snel geholpen, alles prima in orde!

Yvonne Bos
12-05-2021

Mooie locatie, kundig personeel en na de servicebeurt wordt zelfs je auto door de wasstraat gereden!

Erik D (Nieuwegein)
12-05-2021

Zeer klantvriendelijk.

Mevr.van Doorn (Nieuwegein)
12-05-2021

Goede service en betrouwbare monteurs.

M.F.Hoefste (Houten )
12-05-2021

Goede service, denken mee, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Annet Alting
05-05-2021

Zeer prettig en professioneel.

R Kuipers (IJsselstein)
05-05-2021

Komen afspraken naar en communiceren uitstekend.

A Drenth (Apeldoorn)
05-05-2021

De goede service, en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Alfred Schleiffert (Bilthoven)
05-05-2021

Alles prima in orde.

Dhr. R. Tieman (Nieuwegein)
04-05-2021

Slechte service, totaal niet serieus genomen meerdere keren en niet klantvriendelijk en oplossingsgericht.

R.Bouwmeester (Dalfsen)
03-05-2021

Garage is vriendelijk en betrouwbaar; denkt mee met de klant. Een perfecte match met de geroemde kwaliteit van de auto.

Cees Stal (Houten)
28-04-2021

Ik ben erg te spreken over ATS Nieuwegein. Ik heb mijn auto al geruime tijd in onderhoud en altijd worden afspraken nagekomen. Geen verrassingen achteraf en de service is ook erg goed.

Niels Agterberg (IJsselstein)
28-04-2021

Omdat deze Toyota dealer al heel erg lang zijn best voor ons heeft gedaan.

Louis en Lida Wallenburg (Nieuwegein)
21-04-2021

Great dealership and people. From the time I bought my car there to every subsequent visit, the service was top notch.

Yiannis
21-04-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Dhr. Mast (Houten)
21-04-2021

Prima service en wordt als vaste klant serieus genomen.

Dirk C.vink (Nieuwegein )
21-04-2021

Goede service en vriendelijk / behulpzaam personeel.

Dhr. Kool (Nieuwegein)
15-04-2021

Zeer tevreden over de service.

G v d Bos
14-04-2021

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Nico Hoencamp
12-04-2021

Geen onverwachte of onnodige kosten.

Dhr. W. Rinkel (Houten)
09-04-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke afspraken.

Hans de Stigter (Nieuwegein )
07-04-2021

Top service.

Dhr. R. Ravenberg
07-04-2021

ATS verdient wat mij betreft een tien omdat ze op alle punten goed scoren. Zowel afdeling verkoop, receptie en werkplaats zijn vriendelijk, behulpzaam, duidelijke communicatie en nog nooit problemen gehad (bij mijn vorige garage altijd gezeur). Dus voor mij reden als tevreden Toyota klant weer voor ATS te kiezen.

P Goedee (Houten)
07-04-2021

Vriendelijke mensen en prima wachtruimte. Goede service.

J. v.d. Vossenberg (Wijk bij Duurstede)
06-04-2021

Ik heb prima ervaringen met deze dealer, krijg van tevoren goed inzicht in wat me te wachten staat, verder voor mij niks te wensen.

Michiel Meijers (Houten)
01-04-2021

Zeer vriendelijk. Luisteren naar je. Komen zeer professioneel over. Voelt als premium service voor een betaalbare prijs.

boyke
25-03-2021

Ben erg tevreden zowel over receptiemedewerkers als werkplaatsmedewerkers.

M.A. Daalhof-Teijsse
25-03-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

ira Supit (Utrecht)
19-03-2021

Deze Toyota dealer is een vakbekwame dealer. Altijd bereid om met de klant mee te denken en oplossingen aan te reiken. Goede service. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Mw Weijman
18-03-2021

Met een 9 geef ik aan tevreden te zijn, ik geef nooit een 10.

Jos van Vogelpoel (Nieuwegein)
16-03-2021