9,1
1.640 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.640 beoordelingen - Powered by TNS

Je wordt netjes te woord gestaan. Als er meer gedaan moet worden dan is afgesproken wordt dat eerst overlegd.

Monique (Amersfoort)
21-08-2020

De correctheid, aandacht, vriendelijkheid en service zijn voor mij heel belangrijk.

S van Iperen (Zeist )
21-08-2020

Klantvriendelijk en komt afspraken goed na.

W van bruggen (Vianen)
17-08-2020

Keurig bedrijf, leven mee. Fietsenbeugel kwam te laat, maar toen het moment van montage kwam, werd de auto opgehaald, tegen achterlating van een leenauto. Daarbij werd rekening gehouden met het feit dat het om een automaat ging.

Frits Sijbenga (Zeist)
12-08-2020

In alle opzichten verleent ATS Zeist een voortreffelijke en deskundige service aan mijn Toyota Auris.

Dhr. B. Roelofsen (Driebergen-Rijsenburg)
11-08-2020

Ik ben zeer tevreden over Auto Totaal Service Zeist B.V.Prettig, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam! Fijn om mijn Auto naar zulke betrouwbare mensen te brengen!

Mevr.E.Arntz (Zeist)
10-08-2020

Omdat ik de vorige auto ook bij A.T.S. betrokken had 3 jaar, ben ik altijd zeer goed geholpen.

E.J.Hoedeman (Nieuwegein)
05-08-2020

Prettige en zeer goeie betrouwbare dealer, erg tevreden.

Tom Meijnen (Utrecht)
05-08-2020

Heb niet het idee als nummer behandeld te worden. Met name de chef werkplaats neemt, om advies gevraagd, de tijd om uit te leggen wat de reparatie inhoudt. Je wordt op de afgesproken tijd geholpen waarbij van te voren afgesproken kan worden aangegeven om te wachten of de auto later op de dag op te halen. Wordt op tijd gemaild over de te verrichte apk en onderhoudsbeurten.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
03-08-2020

vriendelijke medewerkers.

h pasman (Utrecht )
03-08-2020

Alles klopt bij Auto Totaal Service Zeist B.V. Prima garage. Nooit klachten gehad. Uitstekende service. Nette behandeling.

Joep Mens (Zeist)
03-08-2020

Personeel is voorkomend, vriendelijk en vragen worden correct beantwoord.

GH Baars (Nieuwegein)
31-07-2020

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt uitgelegd wat er gedaan gaat worden en hoeveel dat gaat kosten. Meestal kun je erop wachten in de wachtruimte waar thee, koffie en kranten aanwezig zijn. Als het langer gaat duren of er meer aan de hand is dan eerst gedacht, word je daarvan bijtijds op de hoogte gesteld. Als wachten geen optie is, kun je een leenauto krijgen tegen een kleine vergoeding. Altijd goed telefonisch bereikbaar.

Ans
31-07-2020

Nette vestiging met attente en vriendelijke ontvangst, gemaakte afspraken worden nagekomen en het voertuig wordt na de service in nette staat weer overhandigd.

Jan Schuur (Houten)
31-07-2020

Een betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

Mevr.Outmaijjer (Nieuwegein)
31-07-2020

goede service balie, klantvriendelijk personeel.

Gerrit Schep (lopik)
31-07-2020

Ze ontvangen je erg goed en vragen netjes of je iets wilt drinken. Ook erg professioneel en vriendelijk.

Mariam (Zeist)
31-07-2020

Fijne dealer. Goed geholpen. Prijzen zoals afgesproken kloppen ook. Uitgevoerde werkzaamheden zijn prima gedaan. Ik krijg de indruk dat ook de monteurs in de werkplaats goed gemotiveerd zijn om vakwerk te leveren. Kortom ik ben zeer tevreden over Toyota Dealer ATS Nieuwegein. Leuke klantenbinding is ook dat de auto schoon gewassen klaar staat als je hem op komt halen na reparatie of onderhoud. Ik weet wel dat dat niets heeft te maken met de geleverde prestaties in de garage. Maar voor de klant is het wel leuk. Ik waardeer het autowassen in ieder geval zeer. Kortom, goed bezig ATS.

Ton van Geelen
29-06-2020

Fijne eerlijke garage, dat goed is voor haar klanten en een goed product levert.

Niels (IJsselstein)
26-06-2020

Reeds vele jaren een goede en prettige relatie met Auto Totaal Service. Uiterst correcte houding van medewerkers, zowel in showroom als werkplaats en receptie. De houding en correcte ontvangst geeft vertrouwen.

Teun Willemsen (Zeist)
26-06-2020

Zeer klantvriendelijk en een duidelijke uitleg over de nieuwe Aygo en het onderhoud ervan, ben super tevreden.

Frans Heesakkers (IJsselstein)
22-06-2020

Zeer goede behandeling, zowel de auto als ik zelf.

Jan Eerkens (Montfoort)
18-06-2020

Slechte communicatie en administratie, was voorheen op een veel hoger niveau. 3x terug moeten komen voor een simpel garantie geval, en achteraf gewoon tot 2x toe een rekening gepresenteerd krijgen.

Dhr.Mulder (Zeist)
17-06-2020

ATS Nieuwegein is wat mij betreft een dealer waar je op kan bouwen. Ze zijn zeer klantgericht, geven eerlijk informatie en zeer service gericht. Om de servicebeurt mogelijk te maken kwamen ze de auto mij ophalen en weer terugbrengen.

Dhr J. Mousset (Houten)
10-06-2020

Een prima service en klantvriendelijk.

JM de Groot (Lopik)
10-06-2020

Ik ben netjes geholpen door vriendelijke mensen.

Gerrit Appeldoorn (Bilthoven)
10-06-2020

Sinds 5 jaar rijden wij Toyota en we zijn over zowel de auto als de dealer zeer tevreden! Onze volgende auto komt zeker weer bij ATS Zeist vandaan!

Marja L (Houten )
10-06-2020

Heel goed.

veraart (zeist)
10-06-2020

Super service.

klarenbeek (nieuwegein)
10-06-2020

De service is al jaren prima. Wij hebben nooit klachten gehad en worden altijd goed behandeld.

Hans Selhorst (Houten)
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.