9,1
1.594 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.594 beoordelingen - Powered by TNS

De combinatie van geweldige service, vakbekwame monteurs en bijzonder vriendelijke mensen die er altijd voor je zijn, is een absolute winner!!

Ad Huijsmans
14-05-2020

Als er een probleem is lossen ze dat snel op. Oplossinggericht.

mvr. Nunik Rukmini (Bilthoven)
14-05-2020

Daar het een leaseauto betreft werd mijn nieuwe auto afgeleverd bij Auto Totaal Service Nieuwegein B.V. Een klein uurtje rijden vanuit het zuiden, kwamen wij in Nieuwegein aan. De koffie stond al klaar. Na de kennismaking werd systematisch alle papierwerk afgewerkt. Daarna werd de auto "onthuld". Hij stond in de showroom en was afgedekt met een zwart doek. Zo leek hij nog groter. Langzaam heb ik het doek verwijderd en daar stond hij. Zilvergrijs met dikke terrein banden eronder. Deze RAV 4 Hybrid wordt een echte werk Toyota.

B. van Kuijk
14-05-2020

Uitstekende services ondanks corona beperkingen. Geen tijd/gelegenheid gehad bedieningspaneel uit te leggen.

AJW Leewens (Den Dolder)
14-05-2020

Goede ervaring met vorige Toyota.

Mevr Mastwijk (Nieuwegein)
06-05-2020

Geweldige service, en erg vriendelijk naar de klant toe.

S.h.van Doorn (Nieuwegein)
30-04-2020

Goede service.

Bertus van oostrom
30-04-2020

ATS is een zeer klantvriendelijk bedrijf met oog voor een langdurige relatie. Soepel bij problemen en heel helder in haar communicatie. Alles verloopt volgens afspraak en er zijn nooit vervelende verrassingen. Heel betaalbaar vervoer, met nieuwe Corolla!! Natuurlijk ook een verkooptruc maar dat mag.

C.P Stal (Houten)
29-04-2020

Prima dealer, attent, duidelijk en kundig!

G.j.Birkhoff (Nieuwegein)
29-04-2020

Alles oké.

hr jl van Egmond (Nieuwegein)
29-04-2020

Omdat ik geen enkele klacht heb, zij goed naar mij luisteren, op eigen initiatief relevante adviezen geven, ook als het bijvoorbeeld niet echt nodig is om uitgaven te doen, en in voorkomende gevallen coulant zijn.

D. Sonneveld
29-04-2020

Vakkundige meedenkende vakmensen.

Ruud (Nieuwkoop)
23-04-2020

Ik mis de persoonlijke benadering die ik gewend was: ondanks dat ik al vele jaren bij deze dealer/ werkplaats kom word ik niet meer herkend en is de transactie puur zakelijk; niet prettig. Omdat ook de kosten van bijvoorbeeld een bandenwissel hoog zijn, kan ik net zo goed naar een ander gaan.

Dhr. Van Riel (Nieuwegein )
23-04-2020

Betrouwbaar, geen onnodige reparatie en deskundig personeel.

W. Rinkel (Houten)
23-04-2020

Correct-vriendelijke opstelling naar klant en prima autotechnische afhandeling.

Dhr R.van Santen (Den Dolder)
23-04-2020

Ik kwam voor de bandenwissel, maar ze kijken toch nog even je auto na. Kapotte vloermat gezien. En auto voor me gewassen (had nog een wasbeurt tegoed). Ook duidelijke hygiëne maatregelen van toepassing in deze coronatijd.

Kees de Jong
17-04-2020

De verkoper is vriendelijk en heel correct en geeft mij alle informatie. Al mijn wensen worden uitgevoerd; de levering in deze lastige tijd was sober volgens de richtlijnen, maar toch met alle aandacht gedaan. Ik ben erg tevreden en dat is ook de reden dat ik iedere keer wéér een Toyota koop.

Paula van Reijn Egner (Driebergen)
17-04-2020

Wachtruimte subliem zelf koffie pakken dus uitstekend geheel en gezellig krantje lezen dus wat wil je nog meer.

Mevr C Reurings (De Bilt)
26-03-2020

Vriendelijk en professioneel personeel.

Dhr. Snijders
26-03-2020

Mooie zaak, kundige verkoper, mooie deal, maar bij de aflevering ontbrak iets, klein bosje bloemen voor moeder de vrouw. Klein gebaar maar o zo leuk.

Johan v Eck (Zeist)
26-03-2020

De inruilwaarde berekent door Toyota (website aanbieding) was het begin van ons gesprek. Die was erg hoog en volgens mij boven marktconform. De verkoper heeft dit meer dan netjes opgelost en uiteindelijk een aanbieding gedaan waar ik direct ja op kon zeggen.

L. van den Berg
26-03-2020

Vriendelijk en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Chris de Gier (Houten)
19-03-2020

Eerlijk. Vriendelijk en ter zake.

Sio
19-03-2020

Goede & snelle service. En de juiste communicatie naar de klant! Vriendelijk personeel.

Arienne Wakkee (Bilthoven)
19-03-2020

Prima geholpen, duidelijke service.

A. Lautenbach (Soest)
19-03-2020

Fijne service en er wordt goed de tijd voor je genomen!

Jimmy
19-03-2020

Altijd correct behandeld.

Gerard mallee (Nieuwegein)
16-03-2020

Goede service en betrouwbaar.

Verschoor (Bilthoven)
16-03-2020

Goede garage.

Hen Broeke
13-03-2020

Prettig geholpen, duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden.

Marcel
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.