9,1
1.542 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.542 beoordelingen - Powered by TNS

Eerlijk. Vriendelijk en ter zake.

Sio
19-03-2020

Goede & snelle service. En de juiste communicatie naar de klant! Vriendelijk personeel.

Arienne Wakkee (Bilthoven)
19-03-2020

Prima geholpen, duidelijke service.

A. Lautenbach (Soest)
19-03-2020

Fijne service en er wordt goed de tijd voor je genomen!

Jimmy
19-03-2020

Altijd correct behandeld.

Gerard mallee (Nieuwegein)
16-03-2020

Goede service en betrouwbaar.

Verschoor (Bilthoven)
16-03-2020

Goede garage.

Hen Broeke
13-03-2020

Prettig geholpen, duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden.

Marcel
13-03-2020

Uitstekende dealer met vriendelijk en vakkundig personeel.

Jan Maarten van Riemsdijk (Amersfoort)
13-03-2020

Goede en prettige service!

Dhr. P. Davies (Utrecht)
13-03-2020

Altijd vriendelijk welkom geheten. Attenderen me op dingen die kapot zijn en onder onze garantie vallen zonder dat ik er naar vraag.

Henk van maanen (Soesterberg)
12-03-2020

Goede afspraak en behandeling.

Sterkenburg
05-03-2020

Goede, snelle en vriendelijke service gekregen

T. Clarke (Houten)
03-03-2020

Ik ben heel tevreden over zowel de balie en het ga garage personeel.

Walter Bakhuis (Den Dolder)
25-02-2020

Score is goed maar helaas was auto niet op tijd klaar.

Mevrouw Walraven
25-02-2020

Zeer vriendelijke ontvangst. Er wordt meegedacht over een oplossing en vaak ook gevonden. Meteen de auto naar de werkplaats als dit nodig is, bijvoorbeeld bij een kapotte band. Je wacht nooit langer dan nodig. De prijzen van onderdelen en arbeid zijn erg hoog. Toch al enige keren meegemaakt dat de totale kosten voor reparatie mee vielen. Al met al zeer tevreden.

Monique Meijer- van Knijff (Utrecht)
25-02-2020

Vriendelijk geholpen. Duidelijke afspraken.

Mevr. Reijers (Houten)
12-02-2020

Na ruim 20 jaar Volkswagen hebben de laatste 5 jaar mij met mijn Toyota en de dealer mij in positieve zin uiterst verbaasd en ik heb geen enkel voornemen van dit geweldige merk af te stappen. Ik hoop dat mijn dealer het nog in lengte van jaren goed voor mij mag blijven doen. Tot op heden nog nooit een rare verrassing tegen gekomen. P R O F I C I A T.

Martin van Schaik (Nieuwegein)
12-02-2020

Geef nooit een hoger cijfer dan een 8. Werd tijdens het process altijd zeer goed geholpen en geinformeerd

Dhr R. Mattijs (Schiedam)
12-02-2020

Het was de eerste keer dat ik te maken kreeg met de werkplaats, en dat contact en de verdere afhandeling verliepen heel prettig.

H kamst (Houten)
05-02-2020

Perfecte service van een dealer die aanvoelt als een familiebedrijf. Meedenkend en transparant. Het extra stapje wordt altijd gezet.

Vincent (Ijsselstein )
04-02-2020

Vriendelijk personeel en een goede servise.

Mevr F.A.Coenraats (Nieuwegein)
29-01-2020

zoals ik al eerder meldde ben ik al heel lang bij deze garage en zie geen enkele reden omdat niet te blijven.

Mevr. M.G.A. Welle (Utrecht)
29-01-2020

Persoonlijke en inspannende sfeer

R Pesman
29-01-2020

Goede service, duidelijke afspraken, klantvriendelijk, heldere communicatie

Dhr. S. de Stigter (Nieuwegein)
24-01-2020

een acht is prima

G.Vile Schaap (Zeist)
22-01-2020

heeft te maken met vlotte afhandeling en de mondelinge toelichting wat en hoe bepaalde dingen aangepakt dienen te worden.

F.hAMSTRA (Eastermar)
17-01-2020

Ben erg tevreden over de gehele behandeling

van Woudenberg (Nieuwegein)
15-01-2020

Klantvriendelijkheid, Adequate informatie aan de klant en voert in overleg met de klant ,de onverwachte mankementen tijdens de controles uit.

Dhr.R.A.Schuttevâer (Nieuwegein )
15-01-2020

Prima service, vriendelijke mensen.

Mevrouw Osté (Houten)
15-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.