9,4
1.121 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.121 beoordelingen

Filter

Weten waar je aan toe bent! Als jezelf goed omgaat met je auto, hoort een goede en betrouwbare garage daarbij ook!

H. K
07-10-2021

Vriendelijk personeel dat inzet op service

Mirjam Tijsen
15-09-2021

Prima benadering Goede ontvangst in prettige sfeer en contact. Zelfs gebeld bij vervanging ruitenwissers. Onderhoudsbeurt volledig en snel uitgevoerd.

Hans van der Wees
16-08-2021

Prima garage voor onderhoud van de auto Steeds weer vriendelijk behandeld: je voelt je er welkom. En vooraf wordt altijd gevraagd of je bepaalde reparaties wilt of niet.

Toyota eigenaar
16-08-2021

Goede service en ik heb geen klachten Ben heel tevreden over het geheel.

H. B
13-08-2021

Vriendelijke mdws en goede serbice

Toyota eigenaar
04-08-2021

Toyota eigenaar
03-08-2021

Eenvoudigweg een fantastische dealer!

Erry Grootenboer (IJsselstein)
15-07-2021

Het duurt een tijd voor je terecht kan voor een servicebeurt, ca 4 weken. Verder een prettige zaak.

dhr. R Schouten (Nieuwegein)
09-07-2021

Ik krijg altijd zeer goede service van de medewerkers van Auto Totaal Service Nieuwegein zowel bij het aanschaffen van een nieuwe auto als bij de jaarlijkse servicebeurten, die altijd tot grote tevredenheid worden uitgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen in Auto Totaal Service Nieuwegein.

T.J. Kliest (Houten)
09-07-2021

Goede service, goede contacten.

Mevr. ALKEMA (Houten)
09-07-2021

Al ongeveer 16 jaar kom ik met mijn Yaris(en) voor onderhoud en problemen bij deze dealer. De medewerkers denken mee en adviseren mij altijd prima. Onderhoud wordt altijd volgens de afspraken uitgevoerd, ik vind deze dealer betrouwbaar en eerlijk.

Fred van Esseveld (Houten)
09-07-2021

Zeer prettige garage. Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg over wat er gaat gebeuren en zeer behulpzaam en meedenkend. Er wordt gedaan wat is beloofd en de koffie is heerlijk.

Cees Moret (Nieuwegein)
30-06-2021

Perfect behandeld.

VWS vd Helm (De Meern)
30-06-2021

Vriendelijke medewerkers, keurige handhaving van coronaregels, onderhoud van eigen auto conform afspraken en aanvullend als service de gehele auto gezogen en gewassen.

Dhr. Pot (Houten)
25-06-2021

Zorgvuldigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Geen onvoorziene situaties. Afspraken worden nagekomen. Een extra compliment voor de verkoper!

F.k.Pepers en J.v. Wijk (Nieuwegein)
21-06-2021

Personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Bij afwijking van offerte vond er eerst overleg plaats. Snelle afhandeling apk en een schone auto retour.

Ben Rabius
21-06-2021

Vriendelijke behandeling en correcte uitleg van wat er met de auto gedaan wordt.

Petra
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een professionele dealer die "zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen". De ontvangst is uiterst vriendelijk. Je wordt vakkundig te woord gestaan. Zowel voor de aankoop van een auto als de werkzaamheden in de werkplaats kan ik dit bedrijf aanbevelen.

Hr. J. Mousset (Houten)
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een fijne garage met vriendelijk en zeer ervaren personeel.

Mevr N van Bart
11-06-2021

Zeer fijne dealer. Ze nemen alle tijd voor je tijdens het koopproces en zijn goed bereikbaar voor vragen. Ze zijn pro-actief en nemen ook zelf contact op, maar zonder opdringerig te zijn. Zeer vriendelijke warme mensen. Geven je het gevoel alsof je er al jaren over de vloer komt. Zeker een aanrader als je in de markt bent voor een nieuwe Toyota.

B. Roovers (Houten)
03-06-2021

Ik ben tevreden over de no nonsense aanpak van deze dealer. Daarom ben ik ook niet naar een gegaan die tegenwoordig dichterbij zit. Met name de open sfeer is erg ok.

Hans (De Meern)
03-06-2021

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Dhr J.G.Lisman (Utrecht)
25-05-2021

Bij ATS-Nieuwegein word je op vriendelijke wijze professioneel geholpen. Zaken worden er correct afgehandeld, tijdig wordt melding gemaakt van verwachte toekomstige kosten en er zijn nooit verrassingen bij presentatie van de rekening.

G. Spijkerman (IJsselstein)
21-05-2021

Klantvriendelijk, goede service, goede informatie en prima vervangende auto.

Rein Kruk (Utrecht)
19-05-2021

Ervaring met receptie en werkplaats is zeer positief. Betrouwbaar, gedegen en conform afspraak (10). Een echte aanrader. Ervaring met verkoper was enkele jaren geleden minder positief, zelfs lomp te noemen. Daarom geen nieuwe auto bij deze garage gekocht. Onderhoud wel bij deze garage vanwege uitmuntende service.

M. Kraaijenzank
19-05-2021

Behandeling/afhandeling is altijd zeer correct, personeel is top. Onderhoudsbeurten zijn altijd 'maatwerk', zaken die niet nodig zijn worden ook niet uitgevoerd.

Dhr. T. Holtslag (Nieuwegein)
19-05-2021

Zoals altijd persoonlijke benadering, goede uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Zoals je van Toyota en aangesloten dealers mag verwachten.

Koen Wold (Ijsselstein)
12-05-2021

Ze zijn voor mij gewoon goed, ik kan altijd alles vragen. Ik ben dan ook al 44 jaar Toyota-rijdster en altijd bij dezelfde garage.

Joke Visch-Spijkerman (Houten .)
12-05-2021

Het is een vriendelijke en kundige dealer, je wordt goed geholpen en krijgt waar voor je geld. Men houdt je goed op de hoogte. Als je vragen hebt en men weet hier geen direct antwoord op zoeken ze het voor je uit en komen er dan snel op terug.

Dhr. Venema (IJsselstein)
12-05-2021