9,2
1.792 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,2

1.792 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijke medewerkers, keurige handhaving van coronaregels, onderhoud van eigen auto conform afspraken en aanvullend als service de gehele auto gezogen en gewassen.

Dhr. Pot (Houten)
25-06-2021

Al jaren klant naar tevredenheid. Je wordt altijd vriendelijk en met kennis geholpen en ze houden je met alles op de hoogte.

Jan van der Linden
23-06-2021

Ik ben tevreden over de garage en over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik geef een 9 zodat er nog ruimte blijft voor verbeterpunten.

Mevr Kerkhof (Zeist)
23-06-2021

Kundige en vriendelijke medewerkers die me tijdig en regelmatig op de hoogte hielden van de verwachte kosten en de voortgang.

Mevr. D van Hooijdonk (Bilthoven )
21-06-2021

Vriendelijk en duidelijk.

Luuk Gijsel (Soesterberg)
21-06-2021

Vriendelijk en ter zake.

H.H.Reumerman (De Bilt)
21-06-2021

Zorgvuldigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Geen onvoorziene situaties. Afspraken worden nagekomen. Een extra compliment voor de verkoper!

F.k.Pepers en J.v. Wijk (Nieuwegein)
21-06-2021

Personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Bij afwijking van offerte vond er eerst overleg plaats. Snelle afhandeling apk en een schone auto retour.

Ben Rabius
21-06-2021

Vriendelijke behandeling en correcte uitleg van wat er met de auto gedaan wordt.

Petra
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een professionele dealer die "zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen". De ontvangst is uiterst vriendelijk. Je wordt vakkundig te woord gestaan. Zowel voor de aankoop van een auto als de werkzaamheden in de werkplaats kan ik dit bedrijf aanbevelen.

Hr. J. Mousset (Houten)
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een fijne garage met vriendelijk en zeer ervaren personeel.

Mevr N van Bart
11-06-2021

Beste die ik ken.

Frank ronkes (Soest)
11-06-2021

Goede service, krijg de auto schoon terug, meedenkend personeel. Ook willen ze hun werk perfect uitvoeren.

S. Blom
11-06-2021

Sinds wij onze Toyota hebben gekocht zijn we zeer tevreden over ATS Zeist. We rijden er graag voor om, want ze denken en werken met je mee!

Laros
11-06-2021

Tevreden met de ontvangst, uitvoering van de werkzaamheden.

M. Runne (Den Dolder)
07-06-2021

Zeer attent en behulpzaam!

Peter van Spelden (Zeist)
03-06-2021

Duidelijk advies, geen onnodige reparaties. Vriendelijk personeel.

Fam. Reubsaet (Zeist)
03-06-2021

Alles was goed, niets negatief.

Teun (Utrecht)
03-06-2021

Zeer fijne dealer. Ze nemen alle tijd voor je tijdens het koopproces en zijn goed bereikbaar voor vragen. Ze zijn pro-actief en nemen ook zelf contact op, maar zonder opdringerig te zijn. Zeer vriendelijke warme mensen. Geven je het gevoel alsof je er al jaren over de vloer komt. Zeker een aanrader als je in de markt bent voor een nieuwe Toyota.

B. Roovers (Houten)
03-06-2021

Ik ben tevreden over de no nonsense aanpak van deze dealer. Daarom ben ik ook niet naar een gegaan die tegenwoordig dichterbij zit. Met name de open sfeer is erg ok.

Hans (De Meern)
03-06-2021

Super service, altijd bereid tot meedenken, goede kwaliteit en deskundigheid, zeer betrouwbaar.

K (utrecht)
27-05-2021

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Dhr J.G.Lisman (Utrecht)
25-05-2021

Bij ATS-Nieuwegein word je op vriendelijke wijze professioneel geholpen. Zaken worden er correct afgehandeld, tijdig wordt melding gemaakt van verwachte toekomstige kosten en er zijn nooit verrassingen bij presentatie van de rekening.

G. Spijkerman (IJsselstein)
21-05-2021

Klantvriendelijk, goede service, goede informatie en prima vervangende auto.

Rein Kruk (Utrecht)
19-05-2021

Ervaring met receptie en werkplaats is zeer positief. Betrouwbaar, gedegen en conform afspraak (10). Een echte aanrader. Ervaring met verkoper was enkele jaren geleden minder positief, zelfs lomp te noemen. Daarom geen nieuwe auto bij deze garage gekocht. Onderhoud wel bij deze garage vanwege uitmuntende service.

M. Kraaijenzank
19-05-2021

Behandeling/afhandeling is altijd zeer correct, personeel is top. Onderhoudsbeurten zijn altijd 'maatwerk', zaken die niet nodig zijn worden ook niet uitgevoerd.

Dhr. T. Holtslag (Nieuwegein)
19-05-2021

Zeer overzichtelijk, geen moeite teveel! Fijn contact met verkoop.

Dhr. B. Wezendonk (Driebergen )
19-05-2021

Van afspraak maken tot weer de auto ophalen is alles goed geregeld bij de dealer. Goede uitleg wat er ging gebeuren en wij werden zeer goed geholpen. De vervangende auto stond ook al klaar.

De Heer Johan Veldhuizen (Driebergen)
14-05-2021

Zoals altijd persoonlijke benadering, goede uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Zoals je van Toyota en aangesloten dealers mag verwachten.

Koen Wold (Ijsselstein)
12-05-2021

Ze zijn voor mij gewoon goed, ik kan altijd alles vragen. Ik ben dan ook al 44 jaar Toyota-rijdster en altijd bij dezelfde garage.

Joke Visch-Spijkerman (Houten .)
12-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.