9,1
1.710 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.710 beoordelingen - Powered by TNS

Goed geholpen en service!

dhr.sterkenburg
16-03-2021

Vriendelijke ontvangst. Altijd behulpzaam. Doen wat ze zeggen, bv terug bellen. Staan altijd klaar voor je.

Bert Haverkort (Hoornaar)
16-03-2021

Ondanks de beperkingen als gevolg van het corona gebeuren, wordt er alles aan gedaan de klant optimale service te verlenen. Goed bedrijf met gemotiveerde mensen.

Dhr. G. van Poelgeest (Zeist )
16-03-2021

Staat altijd direct klaar. Zeer goede en snelle service.

Mevr. Sturkenboom
15-03-2021

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Tm van wijk (HOUTEN)
15-03-2021

Goede service en gesprekken.

Jan de Weerd (Nieuwegein )
12-03-2021

Zeer tevreden over de begeleiding en uitleg.

Ruud Cools (Zeist )
12-03-2021

Je wordt er correct behandeld en zij komen hun afspraken na. Het personeel helpt je bij al je vragen. Na afloop van het onderhoud staat er een schone auto weer klaar voor je.

Nico Engel
05-03-2021

Alles conform afspraak. Kon wachten 5 kwartier. Daarna auto terug en netjes gewassen.

Gersrd mallee (Nieuwegein)
04-03-2021

Plezierige medewerkers en deskundige dealer.

Aad Elderhorst (Houten)
04-03-2021

Vriendelijk, behulpzaam. Al met al heel klantgericht.

Wendy Breed
04-03-2021

Ik ben zeer tevreden over de service.

Mevrouw bakker
04-03-2021

Goede service, klantvriendelijke benadering.

mevr. M. Vossen (De Bilt)
04-03-2021

Ik vind het een mooie groep.

N Kaswany (Odijk )
04-03-2021

Een 10 geeft geen ruimte meer voor verbetering.

jack von biela (houten )
04-03-2021

Ik ben erg vriendelijk geholpen. Het was geen probleem toen wij de uitleverdatum wilde verplaatsen. Uitgebreid voorgelicht over het gebruik van de auto en onderhoud. Kortom zeer goed geholpen.

Dhr J.C. Stek (Lopik)
04-03-2021

Er hangt een vriendelijke en behulpzame sfeer. De service is top en helder.

Kees de Jong (Den Haag)
02-03-2021

Grote beurt is helemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Top! We kunnen weer zorgeloos kilometers maken.

G. Mol
25-02-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Inge (Houten)
25-02-2021

ATS doet wat zij belooft, het contact met alle medewerkers is heel plezierig.

Floyd Katoen (Nieuwegein )
22-02-2021

Goede garage en fijne mederwerkers en geen geklungel aan je auto wat je weer bij de niet dealers wel heb!

Marcel (Nieuwegein)
22-02-2021

Zeer klantgerichte flexibele opstelling en dito service!

Jos Polman (De Bilt)
19-02-2021

Mijn 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de begeleiding van de aankoop. Zeer vriendelijk personeel, bij de verkoop maar ook de receptie en de onderhoudsmedewerkers. Bij het 1e onderhoud, vooraf goede adviezen gekregen en aansluitend een juiste prijsopgave ontvangen. De factuur week hier niet vanaf. Een zeer tevreden klant dus.

Jane de Koning (Nieuwegein)
11-02-2021

ATS Nieuwegein is een prima garage waar ik onze auto's met veel vertrouwen in onderhoud heb. Mensen aan de telefoon en de balie zijn voorkomend en denken mee in de te maken kosten. Daarnaast zijn Toyota's natuurlijk fijne auto's. 250.000km en deze laatste beurt voor het eerst een kleine reparatie buiten de normale beurtwerkzaamheden.

H. Avenarius (Houten)
11-02-2021

Ik ben voor het eerst bij deze garage en mijn indruk is dat zij eerlijke prijzen opgeven en betrouwbaar werken. Ook de prijs van de vervangende auto vond ik zeer redelijk.

Henk Kooij (Houten)
11-02-2021

Er wordt duidelijk gecommuniceerd zodat je weet waar je aan toe bent. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud en reparaties worden netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Henri van Werkhoven (Zeist)
11-02-2021

Heldere communicatie, geen verrassingen.

G. van Oorschot (Utrecht)
11-02-2021

Great communication throughout the delivery process. Car was expected with a little delay, but the manager was extremely helpful in offering a replacement car in the meantime. Overall, very happy with the service and willingness to go the extra mile for their clients.

George (Nieuwegein)
11-02-2021

Vriendelijk onthaald, corona maatregelen werden in acht genomen. Duidelijke uitleg.

Dhr A. van Hattum
08-02-2021

Vriendelijk, eerlijk en een goede service.

Mevr. Reijers
04-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.