9,1
1.643 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.643 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden prima en direct beantwoord. Fijne dealer en garage.

Mevrouw M.E.C. Venema-van der Waart
16-11-2020

Totaal onverwachts een nieuwe wielkuip met toebehoren moeten laten plaatsen +/_ € 240 ,=. Oké ik kreeg wel snel een nieuwe afspraak en waren vriendelijk, 3 keer een ritje naar de dealer.

Dhr.Bouhuys (Nieuwegein)
12-11-2020

Dienstverlening ok. Alleen terugbellen werd niet gedaan. Moest zelf bellen om te vragen of de auto klaar was... Dat was de vorige keer (vorig jaar) ook het geval...Ze bellen wel wat het gaat kosten, maar niet als de auto klaar is. Je zal maar zitten wachten als je nog even boodschappen moet doen.

Adri Odding (Huis ter Heide)
12-11-2020

Wij hebben geen klachten, alles naar wens en niet duur.

Sipco Hellinga (Arnhem)
09-11-2020

Vakbekwame Toyota dealer, vriendelijke medewerkers, prettige wachtruimte in de showroom. Voor onderhoudsbeurten altijd vooraf een schriftelijke prijsopgave. Over de uit te voeren werkzaamheden is altijd vooraf overleg mogelijk. Ook behulpzaam als er tussentijds een probleem is met de auto.

R. Menk (Den Dolder)
05-11-2020

Alles correct.

Marry (Zeist )
04-11-2020

Ik heb hier mijn Toyota al vele jaren in onderhoud tot volle tevredenheid. Ik word altijd vriendelijk en correct geholpen. Personeel is bovendien erg behulpzaam.

Mevrouw Hardeman
04-11-2020

Wij komen al meer dan 20 jaar bij ATS, en zijn altijd zeer tevreden, niet alleen over hoe wij behandeld worden, maar zeker ook over de controles en reparaties die worden uitgevoerd. Nadat we afscheid moesten nemen van onze 16 jaar oude Toyota hadden we onze "nieuwe" wagen eerst bij een algemene garage in ons dorp ondergebracht, maar dat was een slechte ervaring. Fijn dat onze auto nu weer bij ATS onderhouden wordt.

J. de Vries
04-11-2020

Wordt altijd vriendelijk en snel geholpen en er staat een leenauto klaar.

jorina van bronkhorst (amersfoort)
04-11-2020

Toyota Huis Ter Heide deed een scherpe offerte, gaf prima tekst en uitleg en beloofde geen gouden bergen maar gaf correcte informatie. Bovendien een plezierig contact met de verkoper.

F.Leeuwenburgh (Zeist)
03-11-2020

Omdat het personeel prettig overkomt.

Margriet Vollebregt (IJsselstein (u))
29-10-2020

Prettig, duidelijk en eerlijk.

HR. R Born (Blaricum)
29-10-2020

Super tevreden met de service én de kwaliteit én de snelheid. Goede ontvangst, een bewust luisterend oor en goede adviezen, niet opdringerig. Wat wil ik nog meer?

Stevens Piet (Soesterberg )
22-10-2020

Staan altijd voor ons klaar, denken mee aan oplossingen voor onze 12 jaar oude auto die het nog steeds goed doet. Dit leidt tot conclusie dat onze volgende auto zeer zeker weer hier gekocht zal worden. Op het kleine pleintje waar wij wonen rijden inmiddels vier bewoners in een Toyota.

Tineke en Piet Rossel (Houten)
15-10-2020

Vriendelijke, correcte en kundige dealer.

LeonenTonny
15-10-2020

Zo wil je als klant behandeld worden als je een nieuwe auto koopt! Zonder dat ik daarom gevraagd heb, heeft deze dealer het door mij gewenste model via een collega dealer in huis gehaald en binnen twee weken na het eerste contact conform gemaakte afspraken afgeleverd.

Willem van Rijssen (Zeist)
15-10-2020

Alles goed afgehandeld wat er aan de auto was, ondanks dat deze niet bij ATS gekocht is.

J van der Horst (Montfoort)
13-10-2020

De zeer prettige en deskundige manier van optreden van de verkoper. Rustig en betrouwbaar.

fam van der Kaaden
08-10-2020

Vriendelijk voorkomend en beleefd personeel. Werkzaamheden prima verlopen. Het ging allemaal even anders: de auto was een dag later klaar dan gepland, maar dat werd goed gecommuniceerd en de rekening van de jaarlijkse beurt viel ook veel hoger uit dan verwacht, maar de extra werkzaamheden bleken noodzakelijk en ook daarvoor is mij toestemming gevraagd.

H.M.E. Höppener-Bouvy (Nieuwegein)
29-09-2020

Vriendelijk personeel, denkt mee met de klant en de wagen wordt altijd netjes afgeleverd.

Mart Termaat (Nieuwegein)
25-09-2020

Zeer efficiënte, vriendelijke en redelijk geprijsde service.

David Stowers (Bavel)
25-09-2020

Vriendlijk/betrouwbaar/goede service.

F.Balfoort (Nieuwegein)
25-09-2020

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

F. van Loon (Zeist)
25-09-2020

Goede service, netjes gebeld over de gebreken en wat de meerkosten hierdoor werden.

Richard (Ijsselstein)
21-09-2020

Zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en oplossingsgericht! En De Prius is natuurlijk een fantastische auto daar word je blij van!

Mevr. A. van Zijl
21-09-2020

Goed geholpen en advies gekregen. Ik had een vraag of ik nieuwe banden nodig had ivm ingeplande vakantieritrit van 5-8000km en kreeg eerlijk advies met onderbouwing meetwaarden etc. dat dit niet nodig was. Dat voelde fijn dat ik niet zomaar iets werd aangeraden omdat ze daardoor geld hadden kunnen verdienen. Minpunt is dat emailcorrespondentie wat traag is qua reactie. Geen antwoord na 4-5 dagen is veel te lang...

Mevr. Nilhamn (Zeist)
14-09-2020

Klantvirendelijke en ze weten waar ze het over hebben. Wordt er altijd erg goed geholpen.

Marcel (Nieuwegein)
10-09-2020

Kom er al jaren tot mijn volle tevredenheid, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Henk Bos (Utrecht)
10-09-2020

Hoewel het kopen van een auto een zakelijke gebeurtenis is, krijg je toch een geruststellend en ontspannen gevoel bij binnenkomst en de verwelkoming door de receptie. We hadden niet het gevoel nr. zoveel te zijn die een auto kwamen kopen. De verkoper kon zich inleven, dat het kopen van een auto en daarmee als particulier een smak geld uit te geven, een emotionele en zeker een financiële belangrijke gebeurtenis is, althans voor ons. Gaf ons de tijd en gelegenheid om te overleggen welk type auto we zouden kopen, in overeenstemming met het budget.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
10-09-2020

Vriendelijk en correctheid van het personeel, en goede service.

Ben van Oostrum
10-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.