Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.469 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer correcte behandeling

Janny Dwarswaard (Nieuwegein)
11-12-2019

Klantvriendelijk en met kennis van zaken

Ingrid Nehmelman (Zeist)
11-12-2019

ik houd niet van verandering en als iets goed is, blijf ik klant.

Toyotafreak
04-12-2019

Klantgerichte en vriendelijke benadering. Uit zichzelf toelichting geven over de mogelijke werkzaamheden. Zeer tevreden

Tom van Ree
04-12-2019

Een prima dealer, duidelijke afspraken, plezierige medewerkers.

Anja van Grinsven (Nijmegen)
04-12-2019

Klantvriendelijk en deskunkig

Vree (Nieuwegein)
03-12-2019

Wij zijn al jaren klant en mijn ervaringen zijn altijd positief. Zowel aan de telefoon als persoonlijk bij de receptie en door de monteurs valt de klantvriendelijkheid op en leveren zij goed werk.

Hortense Höppener (Nieuwegein)
03-12-2019

Wordt goed en vriendelijk geholpen!En niet meer gedaan wordt dan nodig is aan mijn auto...

Jeroen Schuurman (Lopik)
27-11-2019

goede indruk vriendelijke mensen

van de grijp (amersfoort)
22-11-2019

prettige, klantvriendelijke, betrouwbare service

Dhr. M. Meijers (Houten)
22-11-2019

Het totaal aangeboden pakket klopt volledig met wat je als koper mag verwachten.

Loet Skowronek (Wijk bij Duurstede )
22-11-2019

zeer vriendelijk en alles is vrijblijvend laat je volledig vrij in de keus en mogelijkheden van type en uitvoeringen bied je aan hand daarvan meerdere voorstellen

Wil van Bruggen (Vianen)
22-11-2019

keurig bedrijf ga zo door

sijlvia kok (kok )
22-11-2019

Prima service. Men is altijd bereid om in de geest van de klant mee te denken bij wat wel en wat niet noodzakelijk is.

Cees van der Mast (Utrecht)
19-11-2019

Betrouwbaar, klantvriendelijk en uitstekende service.

T. van Hemert (Houten)
19-11-2019

Prima service, vriendelijk en behulpzaam.

Mevr. M.E.C. Venema (Utrecht)
19-11-2019

Goede service

J.M. de Groot-van der Laar (Lopik)
19-11-2019

Ik word altijd goed geïnformeerd over het wat, hoe en waarom, als er iets vervangen moet worden. Prettige baliemedewerkers en een goede sfeer.

Barbara van Ling (Bosch en Duin)
19-11-2019

Zeer goede service. Doen wat ze afspreken en behandelen je echt als unieke klant.

Edwin Helsdingen (Driebergen Rijsenburg )
19-11-2019

Tevreden.

Marry (Zeist)
11-11-2019

Ben zeer tevreden over ATS-Nieuwegein met name het contact met medewerkers en ook over de uitgevoerde werkzaamheden. Als ik toch een min puntje mag benoemen bij mijn laatste bezoek is het niet terugplaatsen van de antenne.

Dhr. van Oostrum (Houten)
08-11-2019

ATS Zeist is een fantastische TOYOTA dealer die geweldige service biedt

Dhr. B. Roelofsen (Driebergen-Rijsenburg)
08-11-2019

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Ad Huijsmans
07-11-2019

Vlotte service, klantvriendelijk. Uitleg over werkzaamheden en prijsopgaaf.

Mieke van Eeuwijk (Bilthoven)
07-11-2019

Prettige behandeling. Goede heldere afspraken. Duidelijke uitleg. Servicegericht.

Peter van Reenen (Utrecht)
07-11-2019

Omdat er wordt gekeken naar de klanten en niet alleen naar de auto's.

Hans Bakker (Utrecht)
07-11-2019

Alles is uitmuntend geregeld!

Sipco en Rini Hellinga (Arnhem)
07-11-2019

Onderhoudswerkzaamheden (olie verversen) niet correct uitgevoerd. ATS moet beter letten op de kwaliteit van werkzaamheden, zeker als er beginnende monteurs bij zitten, die moeten gecoacht worden, opdat fouten, zoals mij is overkomen, vermeden kunnen worden. Hopelijk heb ik geen vervolgschade als gevolg van het verlies van motorolie. Verder prima nette en vriendelijke behandeling gehad en zaken vlot gecorrigeerd.

Adri Odding (Huis ter Heide)
05-11-2019

Top garage, altijd behulpzaam en vriendelijk.

Tineke Rossel (Houten)
29-10-2019

deskundige personeelsleden leuke mensen die je herkennen als je binnenkomt,en waarvoor je komt als er een afspraak is.

van den Berg (Nieuwegein)
23-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.