9,4
1.168 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.168 beoordelingen

Filter

Goede service Ik ben tevreden!

Toyota eigenaar
16-05-2024

Ik heb een goede en fijne ervaring bij de aanschaf van mijn nieuwe Bolide de Toyota Aigo X Ik ben blij met mijn nieuwe Bolide “de Aigo X” Ik heb bij de aanschaf fijne en goede ervaring ondervonden. De nieuwe kleur… Voor mij allemaal veel nieuwe functie’s m.n. de sensor voor het achteruitrijden bij in parkeren. En de service die ik tot nu toe ervaar. TOP

C. E
10-05-2024

Goede aankoop advies We werden uitstekend, vriendelijk en rustig geholpen. Ook de aflevering van de auto was heel plezierig.

L.G.M. K
27-04-2024

Toyota eigenaar
17-04-2024

Goed gedaan. Erg tevreden met alles!

M.C. Y
23-03-2024

Prima service Betrouwbare garage, waar je op een plezierige manier professioneel geholpen wordt.

Toyota eigenaar
22-03-2024

Service gericht Voor het eerst een Toyota en ook zo bij ATS. Na digitaal een afspraak gemaakt te hebben werd ik de dag erna al gebeld omdat er blijkbaar een terugroepactie vanuit Toyota is die ze dan gelijk zouden meenemen. Ook het persoonlijk contact is uitstekend. De eerste indruk is uitstekend.

R.H S
21-03-2024

Betrouwbaarheid en service troef bij ATS Na bijna 5 jaar Toyota Corolla te hebben gereden weer een Corolla aangeschaft (ben 67, mijn 10e eigen auto) want 186.000 kilometer zonder onvoorziene kosten heb ik niet eerder meegemaakt bij andere merken. We gaan er weer voor en het prettige personeel bij ATS is daarbij zeer behulpzaam met plaats voor humor en ook goede tips. Geen sinecure in deze idioot drukke tijden bij veel bedrijven. Ga zo door!

Eric de Graaf
21-03-2024

Goede service Vriendelijke dealer, goede uitleg bij levering van de auto.

Toyota eigenaar
17-03-2024

Prettige ontvangst en het gevoel dat wij welkom waren ondanks het leasen en niet kopen van een andere auto

M.E.J. W
16-03-2024

GEWELDIGE SERVICE zeer tevreden met de afwikkeling tot het kopen van mijn auto

corriewim
08-03-2024

Uitstekende service, vriendelijke mensen We zijn zeer tevreden over de aankoop, de service en het rijden in de nieuwe Toyota Yaris Cross. Goede keuze geweest.

J.W.H. C
08-03-2024

Goede service De vriendelijkheid van de mensen die er werken maakte het dat ik mij op mijn gemak voelde.

A.D. v H
12-01-2024

ATS: Absoluut Top Service Een enorm fijne ervaring om bij ATS onze nieuwe auto te kunnen bestellen. Vanaf eerste contact goed advies, betrokken team en heldere informatie. De auto is eerder afgeleverd dan toegezegd/verwacht, en op een hartstikke leuke manier gedaan: een prachtige auto en dito ervaring. Volgende keer weer Toyota, Weer ATS!!

Elly en Jean Limbourg
23-11-2023

Ik zal toch altijd bij ATS gaan, altijd vriendelijk Altijd behulpzaam en vriendelijk, maar wel een gratis kernactiviteiten graag, zoals afgesproken

W.J.M U
09-11-2023

D.F.D. B
07-11-2023

Fantastisch ervaring Ik wil aangeven dat alles om het aankoop fantastisch gegasn is ?

J.S. Woods
20-10-2023

Goede service en duidelijke afhandeling De service voldoet aan alle gewenste criteria.

Rik
13-10-2023

Goede service

B.R.M. V
06-10-2023

Hele goede service Zeer tevreden

E.M. P
04-10-2023

Goede service Wordt altijd keurig te woord gestaan en ik krijg een eerlijk antwoord op mijn vragen. Kom hier graag terug. Had al jaren eerder Toyota moeten rijden.

J.J.D. O
20-09-2023

Betrouwbaar zeer vlotte en persoonlijke benadering door de receptiemedewerkers. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Rob Leenheer
18-08-2023

Goed gevoel klant is koning Zeer goede service bij ontvangst en het onderhoud

K. B
03-08-2023

grote beurt met APK Toyota Prius zeer tevreden met grote beurt met APK door Auto Totaal service, goed vooraf geinformeerd, kreeg leenauto en auto was sneller klaar dan ik had verwacht, ook duidelijkheid over wat er is onderhouden.

Ronald de Jong Stam
20-07-2023

goede service ben zeer tevreden over de dealer, al 24 jaar

A.M. K
23-06-2023

Ondanks de verlate levering en mindere communicatie over het hoe en waarom , zijn wij tot nog toe zeer te spreken over ats Nieuwegein ???? Ondanks de verlate aflevering waarin de communicatie over het hoe en waarom en wanneer dan wel , zijn wij uitermate tevreden over Toyota ats in Nieuwegein , een goede eerlijke inruilprijs, komen de meeste afspraken na , en geven duidelijke info bij de aflevering, verder bevalt tot nu toe de door ons aangekochte Toyota Corolla cross zeer goed , daar waar we onze Audi q3 gewend waren zeker een aanrader .

A.G. Van laaren
25-05-2023

Goede service Ik ben erg tevreden met de service van de dealer. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen en voel je je gehoord.

Toyota eigenaar
17-05-2023

Menselijke benadering en goed advies, sterke offerte. Top bedrijf! Aandacht voor de mens en de rest komt vanzelf.

A.J. Van Breukelen
11-05-2023

Een genot om bij ATS te komen Ooit belandde ik toevallig achter het stuur van een Toyota en sindsdien wil ik niet anders meer omdat de auto een degelijk gevoel geeft waar ik me prettig bij voel. Bovendien zijn het zeer betrouwbare auto's. Hetzelfde gevoel geeft ATS me: vertrouwenwekkend, plezierig en je kunt erop bouwen! De waarden die Toyota biedt worden door ATS prima uitgedragen. Als ik voor onderhoud bij de garage komt krijg ik altijd het gevoel dat mensen het oprecht plezierig vinden om daar te werken en dat straalt af op mij als klant. Ik ga er (ondanks de altijd weer tegenvallende rekening) weg met een lach op mijn gezicht.

Toyota eigenaar
14-04-2023

matig en onpersoonlijk het blijft een onpersoonlijke dealer en komen niet na wat ze zeggen na een onderhoudsbeurt blijf je toch met het gevoel achter of dat gene was ze zeggen ook echt gedaan is en dat is voor mij ook een reden om naar een andere dealer /merk te gaan

Toyota eigenaar
14-04-2023