9,2
1.784 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,2

1.784 beoordelingen - Powered by TNS

Voelt weer als van ouds vertrouwd en gezellig Voor de eerste beurt van de Rav4 uiteraard weer naar ATS waar ik ook jaren met mijn vorige Rav goed ben geholpen. Prettige sfeer en het gevoeld dat we echt in goede handen zijn.

J.M. D
21-10-2021

Fijne garage goed service Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt van te voren te zien wat de kosten zijn als ze geen gekke dingen tegenkomen tijdens het onderhoud.

Toyota eigenaar
20-10-2021

Perfecte Service en met een glimlach Persoonlijke service met een glimlach van deskundig personeel, prima service hier!

W. M
07-10-2021

Weten waar je aan toe bent! Als jezelf goed omgaat met je auto, hoort een goede en betrouwbare garage daarbij ook!

H. K
07-10-2021

Vriendelijk personeel dat inzet op service

Mirjam Tijsen
15-09-2021

Prima benadering Goede ontvangst in prettige sfeer en contact. Zelfs gebeld bij vervanging ruitenwissers. Onderhoudsbeurt volledig en snel uitgevoerd.

Hans van der Wees
16-08-2021

Prima garage voor onderhoud van de auto Steeds weer vriendelijk behandeld: je voelt je er welkom. En vooraf wordt altijd gevraagd of je bepaalde reparaties wilt of niet.

Toyota eigenaar
16-08-2021

Goede service en ik heb geen klachten Ben heel tevreden over het geheel.

H. B
13-08-2021

Vriendelijke mdws en goede serbice

Toyota eigenaar
04-08-2021

Toyota eigenaar
03-08-2021

Eenvoudigweg een fantastische dealer!

Erry Grootenboer (IJsselstein)
15-07-2021

Het duurt een tijd voor je terecht kan voor een servicebeurt, ca 4 weken. Verder een prettige zaak.

dhr. R Schouten (Nieuwegein)
09-07-2021

Ik krijg altijd zeer goede service van de medewerkers van Auto Totaal Service Nieuwegein zowel bij het aanschaffen van een nieuwe auto als bij de jaarlijkse servicebeurten, die altijd tot grote tevredenheid worden uitgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen in Auto Totaal Service Nieuwegein.

T.J. Kliest (Houten)
09-07-2021

Goede service, goede contacten.

Mevr. ALKEMA (Houten)
09-07-2021

Al ongeveer 16 jaar kom ik met mijn Yaris(en) voor onderhoud en problemen bij deze dealer. De medewerkers denken mee en adviseren mij altijd prima. Onderhoud wordt altijd volgens de afspraken uitgevoerd, ik vind deze dealer betrouwbaar en eerlijk.

Fred van Esseveld (Houten)
09-07-2021

On-line afspraak kunnen maken, leenfiets meegekregen. Vriendelijke bejegening.

Fritx sijbenga
09-07-2021

The service was really good.

Daniela
09-07-2021

Ik ben er altijd vriendelijk en voorkomend behandeld.

Dhr. C Snel (Odijk)
05-07-2021

Zeer prettige garage. Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg over wat er gaat gebeuren en zeer behulpzaam en meedenkend. Er wordt gedaan wat is beloofd en de koffie is heerlijk.

Cees Moret (Nieuwegein)
30-06-2021

Perfect behandeld.

VWS vd Helm (De Meern)
30-06-2021

Goede service, vriendelijke ontvangst, werkzaamheden correct uitgevoerd, auto ongevraagd kosteloos gewassen.

P.J.M. Janssen (Bosch en Duin)
30-06-2021

Alles piekfijn in orde.

I. Vonk (Zeist)
30-06-2021

Vriendelijke medewerkers, keurige handhaving van coronaregels, onderhoud van eigen auto conform afspraken en aanvullend als service de gehele auto gezogen en gewassen.

Dhr. Pot (Houten)
25-06-2021

Al jaren klant naar tevredenheid. Je wordt altijd vriendelijk en met kennis geholpen en ze houden je met alles op de hoogte.

Jan van der Linden
23-06-2021

Ik ben tevreden over de garage en over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik geef een 9 zodat er nog ruimte blijft voor verbeterpunten.

Mevr Kerkhof (Zeist)
23-06-2021

Kundige en vriendelijke medewerkers die me tijdig en regelmatig op de hoogte hielden van de verwachte kosten en de voortgang.

Mevr. D van Hooijdonk (Bilthoven )
21-06-2021

Vriendelijk en duidelijk.

Luuk Gijsel (Soesterberg)
21-06-2021

Vriendelijk en ter zake.

H.H.Reumerman (De Bilt)
21-06-2021

Zorgvuldigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Geen onvoorziene situaties. Afspraken worden nagekomen. Een extra compliment voor de verkoper!

F.k.Pepers en J.v. Wijk (Nieuwegein)
21-06-2021

Personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Bij afwijking van offerte vond er eerst overleg plaats. Snelle afhandeling apk en een schone auto retour.

Ben Rabius
21-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.