Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.440 beoordelingen - Powered by TNS

deskundige personeelsleden leuke mensen die je herkennen als je binnenkomt,en waarvoor je komt als er een afspraak is.

van den Berg (Nieuwegein)
23-10-2019

De service is perfect, de ontvangst erg vriendelijk, wachtruimte is goed, altijd gratis koffie, wifi-verbinding, baliemedewerkers zijn ook erg klantvriendelijk, top-monteurs, auto helemaal gewassen dus ik heb helemaal geen klachten over deze garage.

Renë Nelck (Nieuwegein)
23-10-2019

jaren klant doen wat ze zegen niks mis

de koning (nieuwegein)
16-10-2019

Prima service. Uitgebreide vakkennis van een topmerk en vriendelijk personeel.

R. Nijssen (Nieuwegein)
16-10-2019

Vriendelijk baliepersoneel, bieden zonodig snel hulp en werken binnen de afgesproken tijd.

M Weber (Zeist)
16-10-2019

leveren goed werk, houden goed contact bij bijzonderheden en zijn prettig in de omgang. Je rijdt er altijd met een goed gevoel weg.

Jan Hollestelle
16-10-2019

Zie vorig bericht dat ik net verstuurd heb, mocht u dit niet ontvangen hebben dan hoor ik het wel.

Henk Bos (Utrecht)
11-10-2019

Ik ben volledig tevreden. De service beurt is uitgevoerd en de auto rijdt prima.De auto was vuil en moest nodig uitgezogen worden. Ook dit is mij uit handen genomen. Ik kreeg een gereinigde auto terug.Kortom: chapeau

D. Buurman (Nieuwegein)
09-10-2019

Vriendelijk, afspraken komen ze na. Goede service, aanbevelen.

R Pijnacker (Houten)
09-10-2019

het is voor mij een prima garage daar ik persoonlijk geen hogeverwachtingen stel

J.Moesker (bilthoven)
09-10-2019

Vragen zijn niet allemaal duidelijk, de laatste wekt de suggestie dat het om het beoordelen van de enquête is en weer komt de dealer beoordeling aan de orde. Vraag mij af in hoeverre dealer vrij is in aanbieden van service

Dhr M Lodder
09-10-2019

De persoonlijke benadering van verkopers en ander personeel beleef ik als bijzonder prettig en adequaat! Verder heb ik na een onderhoudsbeurt nooit terug hoeven gaan omdat iets niet in orde was. De auto werd zelfs schoon (gewassen) afgeleverd. HULDE.

Dhr. E.P. van Leeuwen
03-10-2019

Altijd duidelijk en service gericht.

Mart Termaat
26-09-2019

Goede begeleiding en veelvuldig contact tijdens de bestelling, fijne uitleg bij de levering en contact zelfs na de levering van de auto om te vragen hoe het bevalt

Dhr. P. Verzijl (Zeist)
26-09-2019

Deskundige en erg prettige mensen, die je helpen op betrokken wijze, zonder opdringerig te worden.

Adriaan Pothuizen (Soest)
24-09-2019

Plezierig contact, vriendelijke mensen,goede TECHNISCHE service maar minder goede "nabespreking".Prijsafspraken worden nagekomen!

H.von Devivere (De Bilt)
24-09-2019

Vriendelijke ,professionele benadering. Niets te wensen over.

Mevr. J. Overbeek (Nieuwegein)
24-09-2019

Goed en netjes behandeld, met het verzetten van onze kant voor de afspraak , werd dat heel soepel gedaan. De mensen die ons geholpen hebben, en de monteurs zijn heel behulpzaam en vriendelijk.

Jaap van der Horst (Montfoort)
23-09-2019

Altijd goed geholpen en bij problemen wordt er meegedacht om een oplossing te vinden. Goede service.

Marcel (Nieuwegein)
23-09-2019

Deskundig en vriendelijk personeel, nooit onverwachte verrassingen. Altijd uitstekende service.

Henk de Vetter (Nieuwegein)
23-09-2019

Ik ben al ruim 30 jaar klant bij deze dealer en ik ben altijd heel tevreden geweest over de manier van dienstverlening. Een enkel voorval verliep aanvankelijk niet zo prettig, maar uiteindelijk is dit ook naar tevredenheid opgelost.

Sjaak Spee
20-09-2019

Klantvriendelijk, duidelijke informatie en afhandeling conform afspraak.

Kees Wolff (Houten)
06-09-2019

Goede service. Je wordt goed behandeld.

Mw. de Beaufort (Nieuwegein)
04-09-2019

Prettig en vriendelijk ontvangen en direct geholpen en van vervangend vervoer voorzien.De afgesproken werkzaamheden vakkundig uitgevoerd en de Rav4 zag er keurig schoon uit aan binnenkant en ook nog gewassen....top

Jan Daalhuizen (Houten)
04-09-2019

De foutmelding was de eerste in Europa en in eerlijk gesprek uitgelegd. Tevens uitdaging aangegaan om middels logica e.e.a. op te lossen i.p.v. digitale stappenplan langs te gaan. Hierdoor sneller probleem gevonden en opgelost voor minder tijd en geld. Complimenten! Voordeel van een minder jongere krak met ook boerenverstand en ervaringsverstand denken.

Ruud (Nieuwegein)
04-09-2019

Top garage. Altijd prima service en onderhoud, en als iets niet gedaan hoeft te worden wordt dat netjes in mindering gebracht op de factuur.

Rob Mulder (Zeist)
04-09-2019

Kleine controle en nieuwe banden prima. Gemiste kans is controle accu. Stond nl na 2 dagen stil. Dank zei de wegenwacht geholpen en door de WW nieuwe accu in auto geplaatst dit tegen aanschafprijs zonder montage kosten

Dhr v. Baal (Maarn)
04-09-2019

Hoog genoeg

Mevr. Verhoef (IJsselstein)
03-09-2019

Snelle en goede service, dichtbij en kon wachten tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt.

G. J. Kruizenga (Houten)
03-09-2019

Goede service, duidelijk in verwachtingen. Ik ben erg tevreden met locatie Nieuwegein

Dhr. Agterberg (IJsselstein)
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.