9,1
1.664 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.664 beoordelingen - Powered by TNS

Er hangt een vriendelijke en behulpzame sfeer. De service is top en helder.

Kees de Jong (Den Haag)
02-03-2021

Grote beurt is helemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Top! We kunnen weer zorgeloos kilometers maken.

G. Mol
25-02-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Inge (Houten)
25-02-2021

ATS doet wat zij belooft, het contact met alle medewerkers is heel plezierig.

Floyd Katoen (Nieuwegein )
22-02-2021

Goede garage en fijne mederwerkers en geen geklungel aan je auto wat je weer bij de niet dealers wel heb!

Marcel (Nieuwegein)
22-02-2021

Zeer klantgerichte flexibele opstelling en dito service!

Jos Polman (De Bilt)
19-02-2021

Mijn 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de begeleiding van de aankoop. Zeer vriendelijk personeel, bij de verkoop maar ook de receptie en de onderhoudsmedewerkers. Bij het 1e onderhoud, vooraf goede adviezen gekregen en aansluitend een juiste prijsopgave ontvangen. De factuur week hier niet vanaf. Een zeer tevreden klant dus.

Jane de Koning (Nieuwegein)
11-02-2021

ATS Nieuwegein is een prima garage waar ik onze auto's met veel vertrouwen in onderhoud heb. Mensen aan de telefoon en de balie zijn voorkomend en denken mee in de te maken kosten. Daarnaast zijn Toyota's natuurlijk fijne auto's. 250.000km en deze laatste beurt voor het eerst een kleine reparatie buiten de normale beurtwerkzaamheden.

H. Avenarius (Houten)
11-02-2021

Ik ben voor het eerst bij deze garage en mijn indruk is dat zij eerlijke prijzen opgeven en betrouwbaar werken. Ook de prijs van de vervangende auto vond ik zeer redelijk.

Henk Kooij (Houten)
11-02-2021

Er wordt duidelijk gecommuniceerd zodat je weet waar je aan toe bent. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud en reparaties worden netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Henri van Werkhoven (Zeist)
11-02-2021

Heldere communicatie, geen verrassingen.

G. van Oorschot (Utrecht)
11-02-2021

Great communication throughout the delivery process. Car was expected with a little delay, but the manager was extremely helpful in offering a replacement car in the meantime. Overall, very happy with the service and willingness to go the extra mile for their clients.

George (Nieuwegein)
11-02-2021

Vriendelijk onthaald, corona maatregelen werden in acht genomen. Duidelijke uitleg.

Dhr A. van Hattum
08-02-2021

Vriendelijk, eerlijk en een goede service.

Mevr. Reijers
04-02-2021

Vriendelijk personeel. Duidelijke prijsopgave van de onderhoudsbeurt. De afgesproken wachttijd is nauwelijks overschreden. Jammer dat de wachtruimte vrij ongezellig is en de automaat geen chocolademelk schenkt. Over het algemeen ben ik tevreden.

Janny Holtrop (Zeist)
04-02-2021

ATS Zeist is een goede garage; het maken van afspraken verloopt vlot; de garagewerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Wanneer er extra reparaties zijn wordt altijd contact met mij opgenomen met de vraag of het akkoord is. Leenauto is altijd beschikbaar als ik die nodig heb.

J. van der Grift (Driebergen)
04-02-2021

Om het persoonlijke contact.

Urmila kOelfat (Nieuwegein)
01-02-2021

Kom hier al ongeveer 30 jaar. Zou als ik niet tevreden was niet zo lang klant zijn gebleven.

C 'sJongers
29-01-2021

Ben al meer dan 30 jaar klant bij ATS Nieuwegein en altijd zeer tevreden over de service, de bekwaamheid van de medewerkers en de goede sfeer!

Roeland van der Mijn (Nieuwegein)
29-01-2021

Zeer fijne dealer, erg klantvriendelijk, als ik daar kom is het net een warm bad waar je in terecht komt.

Remon Faessen (Houten)
29-01-2021

Ik werd heel erg goed geholpen door alle medewerkers van ATS. Vriendelijke receptie, kundige werkplaats en verkopers met verstand van zaken.Tijdens het ophalen van mijn nieuwe auto werd ik uitstekend begeleid en alles is perfect uitgelegd. Ook het inleveren van mijn oude lease-auto werd tot in de puntjes voor me geregeld (en dat was nogal een bijzondere situatie, dus een dikke pluim).

Dhr. Van Zoest (Bergambacht)
28-01-2021

Tevreden met deze dealer en met Toyota.

Maarten van Schalkwijk (IJsselstein)
21-01-2021

Misschien wat meer meedenken met de klant en op info inspringen die we vragen.

Cynthia van Lith (Beesd)
21-01-2021

Alles zeer naar wens. Vooral zo doorgaan.

Bruno Klabbers (Houten)
21-01-2021

Klantvriendelijk, servicegericht bedrijf met afspraak is afspraak mentaliteit en toppie medewerkers.

Hans Wouterloot
14-01-2021

Uitstekend geholpen en geadviseerd vanaf start tot levering.

Dhr. K. Zecak (Nieuwegein )
14-01-2021

Alles is volgens afspraken en advies precies zo naar tevredenheid verlopen.

Dhr HW.Paanakker
11-01-2021

Ik was, vanwege een nieuwe auto, al een jaar niet geweest. Veel nieuwe medewerk(st)ers. Ondanks dat ik nog maar weinigen kende voelde de sfeer direct goed. Alle vragen werden perfect beantwoord. Wachtruimte was nog dezelfde. Rustig en goed afgeschermd vanwege de Corona.

Jacques Rours (Houten)
04-01-2021

Altijd netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Ed van Dam
04-01-2021

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, servicegericht en denken met je mee.

Vanessa Koning
28-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.