9,1
1.734 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.734 beoordelingen - Powered by TNS

Zoals altijd persoonlijke benadering, goede uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Zoals je van Toyota en aangesloten dealers mag verwachten.

Koen Wold (Ijsselstein)
12-05-2021

Ze zijn voor mij gewoon goed, ik kan altijd alles vragen. Ik ben dan ook al 44 jaar Toyota-rijdster en altijd bij dezelfde garage.

Joke Visch-Spijkerman (Houten .)
12-05-2021

Het is een vriendelijke en kundige dealer, je wordt goed geholpen en krijgt waar voor je geld. Men houdt je goed op de hoogte. Als je vragen hebt en men weet hier geen direct antwoord op zoeken ze het voor je uit en komen er dan snel op terug.

Dhr. Venema (IJsselstein)
12-05-2021

Vriendelijke service, snel geholpen, alles prima in orde!

Yvonne Bos
12-05-2021

Mooie locatie, kundig personeel en na de servicebeurt wordt zelfs je auto door de wasstraat gereden!

Erik D (Nieuwegein)
12-05-2021

Zeer klantvriendelijk.

Mevr.van Doorn (Nieuwegein)
12-05-2021

Zeer tevreden over de Toyota, Auto totaal service. Trouwens ook heel tevreden over mijn Yaris Hybrid van 2018.

Tom Meijnen (Utrecht)
12-05-2021

Goede service en betrouwbare monteurs.

M.F.Hoefste (Houten )
12-05-2021

Goede service, denken mee, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Annet Alting
05-05-2021

Zeer prettig en professioneel.

R Kuipers (IJsselstein)
05-05-2021

Komen afspraken naar en communiceren uitstekend.

A Drenth (Apeldoorn)
05-05-2021

De goede service, en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Alfred Schleiffert (Bilthoven)
05-05-2021

De medewerkers van ATS Zeist zijn zeer deskundig en vriendelijk en voorkomend. De service is van hoog niveau. Ik krijg altijd van tevoren een prijsopgaaf. Als er tijdens het onderhoud iets op komt, word ik altijd gebeld.

Mathee Valeton
05-05-2021

Komen altijd de afspraak na.

B De Vries (Soest)
05-05-2021

Alles prima in orde.

Dhr. R. Tieman (Nieuwegein)
04-05-2021

Slechte service, totaal niet serieus genomen meerdere keren en niet klantvriendelijk en oplossingsgericht.

R.Bouwmeester (Dalfsen)
03-05-2021

Garage is vriendelijk en betrouwbaar; denkt mee met de klant. Een perfecte match met de geroemde kwaliteit van de auto.

Cees Stal (Houten)
28-04-2021

Ik ben erg te spreken over ATS Nieuwegein. Ik heb mijn auto al geruime tijd in onderhoud en altijd worden afspraken nagekomen. Geen verrassingen achteraf en de service is ook erg goed.

Niels Agterberg (IJsselstein)
28-04-2021

Jarenlange uitstekende service.

H. Harmsen
22-04-2021

Nette uitstraling, maar wel groot wat mogelijk ten koste gaat van persoonlijke benadering.

jp (soest)
22-04-2021

Omdat deze Toyota dealer al heel erg lang zijn best voor ons heeft gedaan.

Louis en Lida Wallenburg (Nieuwegein)
21-04-2021

Great dealership and people. From the time I bought my car there to every subsequent visit, the service was top notch.

Yiannis
21-04-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Dhr. Mast (Houten)
21-04-2021

Prima service en wordt als vaste klant serieus genomen.

Dirk C.vink (Nieuwegein )
21-04-2021

Zeer tevreden, maar geen vergelijking voorhanden.

J.M.Stam (ZEIST)
19-04-2021

Heel goede service, fijne meneer om mee samen te werken. Dacht heel goed mee, servicegericht, heel veel productkennis. Dankzij ATS de auto heel snel kunnen ophalen, handelde sneller dan de Leasemaatschappij. Goede firma!

Manon Glas
19-04-2021

Goede service en vriendelijk / behulpzaam personeel.

Dhr. Kool (Nieuwegein)
15-04-2021

Top service en zeer tevreden over het geleverde onderhoud van de auto.

Diederick (De Bilt)
15-04-2021

Zeer tevreden over de service.

G v d Bos
14-04-2021

Sinds jaar en dag stellen wij een uiterst betrouwbare, vriendelijke/correcte bejegening van het gehele personeel met betrekking tot service-onderhouds-en reparatiekwesties van onze Toyota Yaris vast.

Fam R.van Santen (Den Dolder)
14-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.