9,4
1.108 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.108 beoordelingen

Filter

Prima dealer Kom al tientallen jaren bij deze dealer. Altijd naar tevredenheid. Vriendelijk en kundig personeel. Denken mee om extra kosten te spreiden. Zeker een goede keuze.

S. Den Boer
06-05-2022

Goede service en uitleg. Alles gewoon top geregeld. Ik voel me geen nummer, ze weten ook altijd nog wie ik was.

Reinout
01-04-2022

Fijne dealer Erg goede service en erg vriendelijk.

J. de Stigter
10-03-2022

Prima Klop

Toyota eigenaar
04-03-2022

Zeer prettige ontvangst en service. Ik kom er al ruim 30 jaar en voel me zeer gewaardeerd. Ruim aan te bevelen.

VvdHelm
18-02-2022

Vriendelijk personeel en heeft oogvormig de klant. In de nog korte periode zijn we zeer tevreden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook een correcte communicatie tussen klant en garage ivm een reparatie.

H. A
18-02-2022

Service gerichte vriendelijke garage Geweldig personeel dat goed communiceert en vakwerk levert! Heel service gericht!

Janneke vd Meulen
17-02-2022

Komen afspraken na De service is prima. Duidelijke communicatie over de kosten. Wat vooraf gezegd was klopte. Vriendelijk personeel

J. de Koning
16-02-2022

Niet goedkoop maar ik kan weer een jaar vooruit. Door mijn auto hier te laten onderhouden heb ik ook weer een jaar gratis pech hulp en garantie op mijn hybride accu. Dit maakt het meer dan waard.

J.L.P. K
31-01-2022

Zo tevreden dat ik mijn baas heb overtuigd Toyota te kiezen... Uiteraard is het merk van groot belang en doet heel erg veel voor de klanttevredenheid. Maar, als ook die perfecte Toyota een keer een bezoekje aan de garage moet brengen voor een noodzakelijke beurt of verplichte APK, dan is het wel heel prettig om bij een garage te komen waar je persoonlijk benaderd wordt. Bij ATS Nieuwegein heb ik steevast het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben en altijd kan rekenen op aandacht voor mijzelf en voor mijn auto. Mede hierdoor heb ik mijn baas kunnen en willen overtuigen om mijn zakelijke Franse auto te verruilen voor een Toyota Corolla. Driemaal raden waar die in onderhoud gaat.

J.J. v. Rietschoten
25-01-2022

het personeel: het zijn mensen. Vriendelijke mensen die aandacht voor je hebben!

J.S. R
08-01-2022

zeer goede en vriendelijke service

M. Meijers
25-11-2021

J. G
22-11-2021

W.G. C
11-11-2021

Voelt weer als van ouds vertrouwd en gezellig Voor de eerste beurt van de Rav4 uiteraard weer naar ATS waar ik ook jaren met mijn vorige Rav goed ben geholpen. Prettige sfeer en het gevoeld dat we echt in goede handen zijn.

J.M. D
21-10-2021

Fijne garage goed service Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt van te voren te zien wat de kosten zijn als ze geen gekke dingen tegenkomen tijdens het onderhoud.

Toyota eigenaar
20-10-2021

Perfecte Service en met een glimlach Persoonlijke service met een glimlach van deskundig personeel, prima service hier!

W. M
07-10-2021

Weten waar je aan toe bent! Als jezelf goed omgaat met je auto, hoort een goede en betrouwbare garage daarbij ook!

H. K
07-10-2021

Vriendelijk personeel dat inzet op service

Mirjam Tijsen
15-09-2021

Prima benadering Goede ontvangst in prettige sfeer en contact. Zelfs gebeld bij vervanging ruitenwissers. Onderhoudsbeurt volledig en snel uitgevoerd.

Hans van der Wees
16-08-2021

Prima garage voor onderhoud van de auto Steeds weer vriendelijk behandeld: je voelt je er welkom. En vooraf wordt altijd gevraagd of je bepaalde reparaties wilt of niet.

Toyota eigenaar
16-08-2021

Goede service en ik heb geen klachten Ben heel tevreden over het geheel.

H. B
13-08-2021

Vriendelijke mdws en goede serbice

Toyota eigenaar
04-08-2021

Toyota eigenaar
03-08-2021

Eenvoudigweg een fantastische dealer!

Erry Grootenboer (IJsselstein)
15-07-2021

Het duurt een tijd voor je terecht kan voor een servicebeurt, ca 4 weken. Verder een prettige zaak.

dhr. R Schouten (Nieuwegein)
09-07-2021

Ik krijg altijd zeer goede service van de medewerkers van Auto Totaal Service Nieuwegein zowel bij het aanschaffen van een nieuwe auto als bij de jaarlijkse servicebeurten, die altijd tot grote tevredenheid worden uitgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen in Auto Totaal Service Nieuwegein.

T.J. Kliest (Houten)
09-07-2021

Goede service, goede contacten.

Mevr. ALKEMA (Houten)
09-07-2021

Al ongeveer 16 jaar kom ik met mijn Yaris(en) voor onderhoud en problemen bij deze dealer. De medewerkers denken mee en adviseren mij altijd prima. Onderhoud wordt altijd volgens de afspraken uitgevoerd, ik vind deze dealer betrouwbaar en eerlijk.

Fred van Esseveld (Houten)
09-07-2021

Zeer prettige garage. Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg over wat er gaat gebeuren en zeer behulpzaam en meedenkend. Er wordt gedaan wat is beloofd en de koffie is heerlijk.

Cees Moret (Nieuwegein)
30-06-2021