9,1
1.640 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.640 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk, servicegericht bedrijf met afspraak is afspraak mentaliteit en toppie medewerkers.

Hans Wouterloot
14-01-2021

Uitstekend geholpen en geadviseerd vanaf start tot levering.

Dhr. K. Zecak (Nieuwegein )
14-01-2021

Alles is volgens afspraken en advies precies zo naar tevredenheid verlopen.

Dhr HW.Paanakker
11-01-2021

Ik was, vanwege een nieuwe auto, al een jaar niet geweest. Veel nieuwe medewerk(st)ers. Ondanks dat ik nog maar weinigen kende voelde de sfeer direct goed. Alle vragen werden perfect beantwoord. Wachtruimte was nog dezelfde. Rustig en goed afgeschermd vanwege de Corona.

Jacques Rours (Houten)
04-01-2021

Altijd netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Ed van Dam
04-01-2021

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, servicegericht en denken met je mee.

Vanessa Koning
28-12-2020

Omdat een 7 een mooie voldoende is, maar er is soms ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld door de online gemaakte afspraak ook daadwerkelijk te bevestigen.

C. Herber
28-12-2020

Prima service, onderhoudskosten transparant, denken mee.

mw. M. van Rijnstra
28-12-2020

Bij reparatie planning nagekomen; correcte informatie en prijsopgave vooraf die overeenkomt met de latere factuur. Vriendelijke medewerker; informatief bij vertrek; auto schoongemaakt van binnen en van buiten. Kortom: goede service zoals het hoort.

Dhr. R. van Steenbergen (Zeist)
28-12-2020

Vriendelijk, no-nonsense, prettig contact/goede communicatie, behulpzaam.

Dhr. J. van Dijk (Woerden)
28-12-2020

Ik ben zeer tevreden met de garage in Nieuwegein.

E. Zweegman (IJsselstein)
16-12-2020

Prima merk, prima garage, prima service!

Johan Hahn (Utrecht)
10-12-2020

Zeer aan te bevelen.

A.J.Rijntjes (Bilthoven)
10-12-2020

Vakkundig, betrouwbaar, redelijke prijzen. Onderhoud gaat via een vast schema voor elk type auto. Dat wekt vertrouwen. Ik heb niet het gevoel dat onnodige of twijfelachtige reparaties worden voorgesteld of uitgevoerd.

Mensing (Zeist)
10-12-2020

Klantvriendelijk en prima technische medewerkers. Kortom een garage die ik graag aanbeveel.

Jan van Delft
10-12-2020

Goede service.

Harry (Nieuwegein)
10-12-2020

Ik ben zeer tevreden met deze garage. In de 60 jaren dat ik diverse auto's heb gehad ben ik nog nooit zo tevreden geweest als met mijn garage ATS in Nieuwegein.

mevr.L.Stijnis (Utrecht)
03-12-2020

We zijn gewoon heel tevreden met onze ervaring met deze dealer.

Familie Planken (Zeist)
03-12-2020

Zeer prettig contact gehad. Erg vriendelijk, de medewerker hield mij goed op de hoogte en heeft op eigen initiatief geregeld dat de auto voor 15 november binnen was zodat ik er dit jaar nog mee mocht rijden!

Mw. Smajic
03-12-2020

ATS Nieuwegein is een klantgerichte Toyota-dealer die prettig adviseert over beschikbare nieuwe auto's en occasions, en goed luistert naar persoonlijke wensen; de service-beurten worden correct uitgevoerd en geven samen met een gratis pechhulp-regeling de zekerheid dat je weer een jaar veilig en duurzaam kunt rijden. Als er een keer iets is, helpt deze garage je snel weer op weg.

Dhr. O. Koornwinder (Utrecht)
30-11-2020

Zeer kundig personeel, helpen meedenken, geven advies en komen afspraken na.

Mw. Goedee
26-11-2020

Vriendelijke bejegening. Volledige uitleg vooraf en achteraf. Geen verrassingen achteraf. Prima leenfiets gekregen.

V.Kegels (Zeist)
26-11-2020

Ik ben al vele jaren klant van ATS Nieuwegein. In al die jaren nooit teleurgesteld. Nog altijd vriendelijk en vakkundig personeel. Een aanrader dus!

Paul Campagne
19-11-2020

Mijn ervaring is dat deze dealer geen overbodige of ongeloofwaardige reparaties voorstelt. Dat is zeer noodzakelijk voor goed vertrouwen !

A. E. Bosman
19-11-2020

Klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Dhr.E.Veltkamp
19-11-2020

Word altijd zeer goed geholpen en krijg deskundig advies van een medewerker en hij denkt mee.

J.C.Nesselaar
19-11-2020

Alles afgehandeld naar verwachting.

Fred Luijben
19-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden prima en direct beantwoord. Fijne dealer en garage.

Mevrouw M.E.C. Venema-van der Waart
16-11-2020

Totaal onverwachts een nieuwe wielkuip met toebehoren moeten laten plaatsen +/_ € 240 ,=. Oké ik kreeg wel snel een nieuwe afspraak en waren vriendelijk, 3 keer een ritje naar de dealer.

Dhr.Bouhuys (Nieuwegein)
12-11-2020

Dienstverlening ok. Alleen terugbellen werd niet gedaan. Moest zelf bellen om te vragen of de auto klaar was... Dat was de vorige keer (vorig jaar) ook het geval...Ze bellen wel wat het gaat kosten, maar niet als de auto klaar is. Je zal maar zitten wachten als je nog even boodschappen moet doen.

Adri Odding (Huis ter Heide)
12-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.