9,1
1.563 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.563 beoordelingen - Powered by TNS

Fijne dealer. Goed geholpen. Prijzen zoals afgesproken kloppen ook. Uitgevoerde werkzaamheden zijn prima gedaan. Ik krijg de indruk dat ook de monteurs in de werkplaats goed gemotiveerd zijn om vakwerk te leveren. Kortom ik ben zeer tevreden over Toyota Dealer ATS Nieuwegein. Leuke klantenbinding is ook dat de auto schoon gewassen klaar staat als je hem op komt halen na reparatie of onderhoud. Ik weet wel dat dat niets heeft te maken met de geleverde prestaties in de garage. Maar voor de klant is het wel leuk. Ik waardeer het autowassen in ieder geval zeer. Kortom, goed bezig ATS.

Ton van Geelen
29-06-2020

Fijne eerlijke garage, dat goed is voor haar klanten en een goed product levert.

Niels (IJsselstein)
26-06-2020

Reeds vele jaren een goede en prettige relatie met Auto Totaal Service. Uiterst correcte houding van medewerkers, zowel in showroom als werkplaats en receptie. De houding en correcte ontvangst geeft vertrouwen.

Teun Willemsen (Zeist)
26-06-2020

Zeer klantvriendelijk en een duidelijke uitleg over de nieuwe Aygo en het onderhoud ervan, ben super tevreden.

Frans Heesakkers (IJsselstein)
22-06-2020

Zeer goede behandeling, zowel de auto als ik zelf.

Jan Eerkens (Montfoort)
18-06-2020

Slechte communicatie en administratie, was voorheen op een veel hoger niveau. 3x terug moeten komen voor een simpel garantie geval, en achteraf gewoon tot 2x toe een rekening gepresenteerd krijgen.

Dhr.Mulder (Zeist)
17-06-2020

ATS Nieuwegein is wat mij betreft een dealer waar je op kan bouwen. Ze zijn zeer klantgericht, geven eerlijk informatie en zeer service gericht. Om de servicebeurt mogelijk te maken kwamen ze de auto mij ophalen en weer terugbrengen.

Dhr J. Mousset (Houten)
10-06-2020

Een prima service en klantvriendelijk.

JM de Groot (Lopik)
10-06-2020

Ik ben netjes geholpen door vriendelijke mensen.

Gerrit Appeldoorn (Bilthoven)
10-06-2020

Sinds 5 jaar rijden wij Toyota en we zijn over zowel de auto als de dealer zeer tevreden! Onze volgende auto komt zeker weer bij ATS Zeist vandaan!

Marja L (Houten )
10-06-2020

Heel goed.

veraart (zeist)
10-06-2020

Super service.

klarenbeek (nieuwegein)
10-06-2020

De service is al jaren prima. Wij hebben nooit klachten gehad en worden altijd goed behandeld.

Hans Selhorst (Houten)
10-06-2020

Goede monteurs.

C Bohmer (Utrecht)
08-06-2020

Er wordt afgesproken wat er gedaan moet worden en dat wordt goed uitgevoerd. Ik heb gedurende een periode van 11 jaar dat ik bij deze garage loop nimmer over een klacht behoeven te spreken.

Auke Veenstra (seniores Vitales 1934) (Nieuwegein)
04-06-2020

Super prettige onderneming met kundige en attente medewerkers.

Liesbeth Oosterhagen (Doorn)
04-06-2020

Prima service.

TvdW
03-06-2020

Prima service, uitermate (geloofwaardig-)vriendelijk personeel. Op het laatste moment een vervangende auto aangevraagd en dat werd keurig geregeld. Niets dan lof.

Rob Walburg (Nieuwegein)
03-06-2020

Vriendelijk behulpzaam. Komt afspraken na. Levert de auto netjes en schoon op. Een hele dikke pluim.

Joke en Bert Visch (Houten)
28-05-2020

Eerlijke dealer die waarmaakt wat wordt beloofd en je niet laat zitten. Ze zoeken altijd naar een oplossing en vinden die ook!

Dhr Vd Veen
28-05-2020

Een heel fijne garage met deskundige en vriendelijke medewerkers. Ik ben er nu 11 jaar klant en nog steeds erg tevreden.

Mw L.M. Oldenkamp (Zeist)
28-05-2020

Altijd vriendelijk en correct!

Gerard (Houten)
21-05-2020

Bedrijf en medewerkers maken een prettige indruk en goed geholpen.

Jan Daalhuizen (Houten)
21-05-2020

Prettig contact, eerlijke behandeling en wat niet hoeft gebeurt ook niet.

Tjeerd Holtslag (Nieuwegein)
21-05-2020

Uitstraling is vriendelijk, (ogenschijnlijk) geen onderdeel van een grote landelijke dealer maar een kleinere met aandacht voor de klant. Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen voor zover bij een Toyota nodig is.

Groeneberg
21-05-2020

Bij Toyota Nieuwegein is het mijn persoonlijk ervaring dat de klant altijd voorop staat. Ze werken klantvriendelijk en klant gericht. Ze zeggen het niet alleen ze brengen het ook echt in praktijk.

Dhr. C.A. Graanoogst (Amsterdam)
20-05-2020

Zorg dat de mensen niet voor verrassingen komen te staan.

Gerard mallee (Nieuwegein)
19-05-2020

Wij zijn al een aantal jaren zijn klant bij dit bedrijf. Steeds tot volle tevredenheid in alle opzichten.

Familie Planken (Zeist)
18-05-2020

Goede behandeling en afhandeling.

W.H.J. Schlebaum (Soesterberg)
14-05-2020

De combinatie van geweldige service, vakbekwame monteurs en bijzonder vriendelijke mensen die er altijd voor je zijn, is een absolute winner!!

Ad Huijsmans
14-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.