9,4
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.112 beoordelingen

Filter

Zeer kundig personeel, helpen meedenken, geven advies en komen afspraken na.

Mw. Goedee
26-11-2020

Ik ben al vele jaren klant van ATS Nieuwegein. In al die jaren nooit teleurgesteld. Nog altijd vriendelijk en vakkundig personeel. Een aanrader dus!

Paul Campagne
19-11-2020

Mijn ervaring is dat deze dealer geen overbodige of ongeloofwaardige reparaties voorstelt. Dat is zeer noodzakelijk voor goed vertrouwen !

A. E. Bosman
19-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden prima en direct beantwoord. Fijne dealer en garage.

Mevrouw M.E.C. Venema-van der Waart
16-11-2020

Totaal onverwachts een nieuwe wielkuip met toebehoren moeten laten plaatsen +/_ € 240 ,=. Oké ik kreeg wel snel een nieuwe afspraak en waren vriendelijk, 3 keer een ritje naar de dealer.

Dhr.Bouhuys (Nieuwegein)
12-11-2020

Omdat het personeel prettig overkomt.

Margriet Vollebregt (IJsselstein (u))
29-10-2020

Staan altijd voor ons klaar, denken mee aan oplossingen voor onze 12 jaar oude auto die het nog steeds goed doet. Dit leidt tot conclusie dat onze volgende auto zeer zeker weer hier gekocht zal worden. Op het kleine pleintje waar wij wonen rijden inmiddels vier bewoners in een Toyota.

Tineke en Piet Rossel (Houten)
15-10-2020

Alles goed afgehandeld wat er aan de auto was, ondanks dat deze niet bij ATS gekocht is.

J van der Horst (Montfoort)
13-10-2020

Vriendelijk voorkomend en beleefd personeel. Werkzaamheden prima verlopen. Het ging allemaal even anders: de auto was een dag later klaar dan gepland, maar dat werd goed gecommuniceerd en de rekening van de jaarlijkse beurt viel ook veel hoger uit dan verwacht, maar de extra werkzaamheden bleken noodzakelijk en ook daarvoor is mij toestemming gevraagd.

H.M.E. Höppener-Bouvy (Nieuwegein)
29-09-2020

Vriendelijk personeel, denkt mee met de klant en de wagen wordt altijd netjes afgeleverd.

Mart Termaat (Nieuwegein)
25-09-2020

Zeer efficiënte, vriendelijke en redelijk geprijsde service.

David Stowers (Bavel)
25-09-2020

Vriendlijk/betrouwbaar/goede service.

F.Balfoort (Nieuwegein)
25-09-2020

Goede service, netjes gebeld over de gebreken en wat de meerkosten hierdoor werden.

Richard (Ijsselstein)
21-09-2020

Klantvirendelijke en ze weten waar ze het over hebben. Wordt er altijd erg goed geholpen.

Marcel (Nieuwegein)
10-09-2020

Kom er al jaren tot mijn volle tevredenheid, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Henk Bos (Utrecht)
10-09-2020

Hoewel het kopen van een auto een zakelijke gebeurtenis is, krijg je toch een geruststellend en ontspannen gevoel bij binnenkomst en de verwelkoming door de receptie. We hadden niet het gevoel nr. zoveel te zijn die een auto kwamen kopen. De verkoper kon zich inleven, dat het kopen van een auto en daarmee als particulier een smak geld uit te geven, een emotionele en zeker een financiële belangrijke gebeurtenis is, althans voor ons. Gaf ons de tijd en gelegenheid om te overleggen welk type auto we zouden kopen, in overeenstemming met het budget.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
10-09-2020

Vriendelijk en correctheid van het personeel, en goede service.

Ben van Oostrum
10-09-2020

Zeer vriendelijk personeel. Proberen direct de auto te maken als je binnenkomt terwijl jij een kopje koffie aangeboden krijgt. Mocht de auto moeten blijven is er een leenauto beschikbaar. Zeer betrouwbare dealer. Top.

Philip van Baalen
03-09-2020

Goede service.

Dhr. W.N.Walthaus (Nieuwegein)
27-08-2020

Klantvriendelijk en komt afspraken goed na.

W van bruggen (Vianen)
17-08-2020

Omdat ik de vorige auto ook bij A.T.S. betrokken had 3 jaar, ben ik altijd zeer goed geholpen.

E.J.Hoedeman (Nieuwegein)
05-08-2020

Heb niet het idee als nummer behandeld te worden. Met name de chef werkplaats neemt, om advies gevraagd, de tijd om uit te leggen wat de reparatie inhoudt. Je wordt op de afgesproken tijd geholpen waarbij van te voren afgesproken kan worden aangegeven om te wachten of de auto later op de dag op te halen. Wordt op tijd gemaild over de te verrichte apk en onderhoudsbeurten.

Dick van Dijk (Nieuwegein)
03-08-2020

vriendelijke medewerkers.

h pasman (Utrecht )
03-08-2020

Personeel is voorkomend, vriendelijk en vragen worden correct beantwoord.

GH Baars (Nieuwegein)
31-07-2020

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt uitgelegd wat er gedaan gaat worden en hoeveel dat gaat kosten. Meestal kun je erop wachten in de wachtruimte waar thee, koffie en kranten aanwezig zijn. Als het langer gaat duren of er meer aan de hand is dan eerst gedacht, word je daarvan bijtijds op de hoogte gesteld. Als wachten geen optie is, kun je een leenauto krijgen tegen een kleine vergoeding. Altijd goed telefonisch bereikbaar.

Ans
31-07-2020

Nette vestiging met attente en vriendelijke ontvangst, gemaakte afspraken worden nagekomen en het voertuig wordt na de service in nette staat weer overhandigd.

Jan Schuur (Houten)
31-07-2020

Een betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

Mevr.Outmaijjer (Nieuwegein)
31-07-2020

goede service balie, klantvriendelijk personeel.

Gerrit Schep (lopik)
31-07-2020

Ze ontvangen je erg goed en vragen netjes of je iets wilt drinken. Ook erg professioneel en vriendelijk.

Mariam (Zeist)
31-07-2020

Fijne dealer. Goed geholpen. Prijzen zoals afgesproken kloppen ook. Uitgevoerde werkzaamheden zijn prima gedaan. Ik krijg de indruk dat ook de monteurs in de werkplaats goed gemotiveerd zijn om vakwerk te leveren. Kortom ik ben zeer tevreden over Toyota Dealer ATS Nieuwegein. Leuke klantenbinding is ook dat de auto schoon gewassen klaar staat als je hem op komt halen na reparatie of onderhoud. Ik weet wel dat dat niets heeft te maken met de geleverde prestaties in de garage. Maar voor de klant is het wel leuk. Ik waardeer het autowassen in ieder geval zeer. Kortom, goed bezig ATS.

Ton van Geelen
29-06-2020