9,4
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.112 beoordelingen

Filter

vlotte, correcte behandeling

Anoniem
29-07-2014

Dat is mijngefull.

J.Taati (Utrecht #)
28-07-2014

keurig geholpen, goede service en niet opdringerig

Irma Vijn (Houten)
28-07-2014

Van af 1987 ben ik bij deze dealer * als ik niet tevreden zou zijn , was ik allang weg . Ik neem aan dat ik na 27 jaar wel kan aangeven of een dealer perfect is of niet .

Anoniem
25-07-2014

Goede kennis van Toyota auto's, levering van kwaliteit en top service.

Nermin Dikici (Nieuwegein)
24-07-2014

Nakomen van afspraak en vriendelijke behandeling!

Mh de Bree (Odijk)
24-07-2014

vriendelijk, flexibel, aandacht voor detail

G.L. de Haan (De Meern)
23-07-2014

heel vriendelijke mensen en goede betrouwbare afhandeling van de service beurt aan de auto.

Hr. H.J. van Kippersluis (IJsselstein)
23-07-2014

Goede wijn krijgt een goede krans ... ;)

Johan G. Hahn (Utrecht)
23-07-2014

Vriendelijke en correcte behandeling. Afspraken worden goed nagekomen en personeel is vakkundig/deskundig.

Anoniem
22-07-2014

correcte afhandeling technisch goede adviezen

Anoniem
22-07-2014

klantvriendelijk in zijn totaliteit, een goede aflevering van mijn auto na een beurt en je kunt ervan op aan dat alles prima in orde is wanneer je hem terug krijgt. je wordt van alles op de hoogte gehouden.

Anoniem
22-07-2014

goede dealer

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijk, redelijk geprijsd, deskundig en komen afspraken na.

Bert van der Woude (Houten)
17-07-2014

advies behulpzaamheid

Anoniem
17-07-2014

In alle opzichten een hele prettige dealer, receptie en werkplaats.

Anoniem
17-07-2014

goede service, aardige mensen

Joost Visser (Haarlem)
17-07-2014

Prima service. Vervangende auto zonder probleem beschikbaar gesteld bij onderhoudsbeurt.

Anoniem
17-07-2014

Goed contact. Vriendelijk personeel. Auto wordt schoongemaakt bij een servicebeurt. Duidelijke prijzen en overleg vooraf.

Hans Zaal (Houten)
16-07-2014

service, klantvriendelijkheid en flexibel

Anoniem
16-07-2014

Vriendelijkheid receptie , juiste prijs opgaven , goed vervangend vervoer (fiets) , opdrachten vervuld.

n
10-07-2014

Fijne garage. Goede werkbare sfeer. Er wordt degelijk werk geleverd. Je hebt het gevoel dat de auto altijd in goede handen is. Er wordt alles in het werk gesteld om de klant tevreden te stellen. Fijne balie met vriendelijk personeel. Je komt er graag weer terug als het moet.

Anoniem
08-07-2014

Keurige dealer, correcte mensen, nette wachtruimte met internetmogelijkheid om even te werken, auto gratis door de wasstraat gehaald!

Rolf Pieters (Utrecht)
08-07-2014

Vriendelijke service, behulpzaam.

Anoniem
08-07-2014

Ze zijn behulpzaam ,houden zich aan de afspraak ,staan altijd voor je klaar ,en zijn nog aardig ook ,niets op aantemerken.

r bongers (nieuwegein)
08-07-2014

goede service en klantvriendelijk en meedenkend.

Marleen Heideman (Nieuwegein)
08-07-2014

Het totale plaatje klopt. Prettige ontvangst, goede voorlichting over werkzaamheden en zelfs een inschatting van wat er over een jaar moet worden vervangen. Top gewoon.

Anoniem
08-07-2014

Ewoud Leijs (Utrecht)
08-07-2014

De service is erg goed en het contact verloopt prettig

Anoniem
08-07-2014

Prettige ontvangst en toelichting/voorlichting

Anoniem
07-07-2014