9,4
1.121 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.121 beoordelingen

Filter

Goede service en klant gericht personeel en een schonere auto teru, dan ik gebracht had! SUPER!!

Anoniem
19-09-2014

Klantvriendelijkheid

Mevr. Marges (Tull en 't Waal)
11-09-2014

kundig, vriendelijk personeel

Anoniem
11-09-2014

Erg vriendelijk geholpen. Komt betrouwbaar over

Anoniem
11-09-2014

klantvriendelijk en goede afspraken

Anoniem
10-09-2014

Alles is perfect geregeld.

W.N.Walthaus (Nieuwegein.)
10-09-2014

Bij een bezoek aan de dealer voor een service beurt heel goed koper dingetjes waarom gevraagd word meegeven en zeggen dat is service van de zaak Groetjes HW Paanakker

Anoniem
10-09-2014

Ik ben net klant en vind op het eerste "rapport" een acht het hoogste cijfer. Mochten mijn ervaringen in de toekomst dienovereenkomstig zijn, dan wordt deze acht verder verhoogd naar een negen. Nu ben ik uitsluitend afgegaan op de noodzakelijke onderhoudsbeurt. Daarna heb ik nog een voor mij onverwachte garantiebeurt gekregen. Daardoor is mijn waardering al naar een 9 gegaan, maar daarvoor ben ik nog niet benaderd.

Wout van der Lugt (Houten)
09-09-2014

De klantvriendelijkheid bij de receptie, de uitleg van de te doen werkzaamheden kwamen zeer zorgzaam over. De verrassing dat mijn auto ook nog gewassen en gezogen was!

Anoniem
09-09-2014

Vriendelijke en duidelijke benadering van de klant; denken met je mee. En niet onbelangrijk, een prima WiFi-verbinding is aanwezig.

Kees de Jong (IJsselstein)
03-09-2014

Zie vraag een en twee Maar ook omdat ik mij daar erg op mijn gemak ben voor wat betreft eerlijkheid en kundigheid.

Anoniem
03-09-2014

correcte behandeling

Anoniem
03-09-2014

Goede service en prettige behandeling

Herman Schinkel (Nieuwegein)
02-09-2014

Service en vriendelijk personeel.

Anoniem
02-09-2014

Tevreden over dienstverlening, de service en de kwaliteit van het werk

Anoniem
28-08-2014

Prima service, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk.

Anoniem
28-08-2014

De service, het vooraf doorspreken van het benodigde onderhoud en de vriendelijkheid van het personeel

Anoniem
27-08-2014

vriendelijk, eerlijk, staan altijd voor me klaar, goed advies, duidelijke afspraken, komen gemaakte afspraken na, laten bij groter onderhoud altijd in de werkplaats zien wat er met de auto aan de hand is, bieden alternatieven indien mogelijk; ook belangrijk: al langere tijd dezelfde mensen zoals verkoper, receptioniste, hoofd werkplaats; komt heel betrouwbaar over als er voor zover ik kan zien weinig personele mutaties zijn. geeft de indruk dat personeel er ook zelf graag werkt, Een actuele krant en veel tijdschriften om te lezen, wifispot als je wilt internetten of werken en tenslotte... ook lekkere koffie, zoveel als je maar wilt. heel erg tevreden dus!

Eric van Willigenburg (Utrecht)
26-08-2014

Je word altijd vriendelijk geholpen, net of je er al jaren komt. Je krijgt ruim van te voren bericht waneer je auto aan onderhoud toe is. Maar ook de dag voordat de afspraak ik krijg je nog een reninder!! Bij extra werkzaamheden , een goed advies, als auto klaar is netjes een telefoontje en lekker schoen schoon komt hij terg! Voor ons helemaal goed!

Mirjam & Jerry Hibbeler (Houten)
26-08-2014

Ben zeer tevreden over de totale gang van zaken.

Anoniem
26-08-2014

De receptiemedewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Prijsopgaaf vooraf, dus je weet waar je aan toe bent. De auto wordt schoon afgeleverd. De auto functioneert na het onderhoud 100%.

Dhr J. Pouw (Houten)
20-08-2014

Zeer goede, betrouwbare garage en heel vriendelijke medewerkers, die je op een persoonlijke manier benaderen en adviseren.

Gerard Kamping (Nieuwegein)
20-08-2014

Zeer vriendelijk, duidelijk en eerlijk.

Simon van der Sluiszen (Nieuwegein)
20-08-2014

De service van deze dealer is uitstekend: eigenlijk is dit de reden dat we al ruim 25 jaar Toyota rijden en dat naar verwachting ook zullen blijven doen! Tot op heden hebben we nooit een probleem gehad dat niet naar volle tevredenheid is opgelost.

Henk de Vetter (Nieuwegein)
20-08-2014

Nette en mooie garage.....deskundig en vriendelijk personeel. Je voelt je als klant nog koning!

Anoniem
19-08-2014

Deskundigheid

Anoniem
19-08-2014

Altijd vriendelijk personeel. Snelle en professionele service. Ik ben 4 jaar klant en heb nooit een probleem gehad met deze garage of de medewerkers.

Charles Brands (Nieuwegein)
18-08-2014

Ik ben anders, dwz ik maak zelf de auto schoon voordat hij naar de garage gaat. Voor mij hoeft er geen extra service op schoonmaakgebied plaats te vinden tijdens het onderhoud. Sterker nog; dat heeft bij mij de laatste keer tot enige ergernis geleid maar omdat iedereen zijn best doet zeg ik daar maar niets van. Bij de volgende beurt geef ik dan precies aan wat ik niet wil dat er gebeurt.

Anoniem
13-08-2014

Altijd goede service en snel geholpen. Personeel luistert naar je probleem, denkt mee!

Dhr. J. Baars (Nieuwegein )
12-08-2014

Ik ben al heel lang klant bij deze garage en altijd goed behandeld. Rijd Toyota sinds de eerste Starlet en heb daarna Yaris gereden en zal waarschijnlijk binnen l,5 jaar overgaan op de Aygo omdat ik niet zoveel meer rijd en de nieuwe uitvoering er zeer goed uitziet en beoordeeld wordt.

Mevrouw M.G.A. Welle (Utrecht)
12-08-2014