9,4
1.121 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.121 beoordelingen

Filter

prima service

Anoniem
21-10-2014

Het was netjes geregeld allemaal

Anoniem
21-10-2014

Goede afstemming

Anoniem
21-10-2014

Wordt altijd netjes en goed geholpen en goed geinformeerd

Anoniem
21-10-2014

Klantvriendelijke en professionele dienstverlening. Prettige mensen.

Bert Gozems (NIeuwegein)
21-10-2014

Uitstekende service en veel kwaliteit in huis. Meedenkend met de klant.

Renee Musch (Houten)
20-10-2014

Goede service. Nemen de tijd voor je. Luisteren goed wat je belangrijk vindt.

Anoniem
20-10-2014

Goede service, kennis van zaken en zeer klantvriendelijk!

Familie Ydema (Utrecht)
16-10-2014

Correct en professioneel

Anoniem
16-10-2014

service, klantvriendelijkheid

Anoniem
15-10-2014

super klantvriendelijk, supergoede uitleg, supergoede service. Kortom: ik ben meer dan dik tevreden!

Jannie Schimmel (Nieuwegein)
15-10-2014

omdat ik al jaren klant ben en het altijd erg goed gaat.

Anoniem
14-10-2014

Service voor lpg wagen is niet voldoende. Ze geven aan dat ze die liever niet hebben omdat er altijd problemen mee zijn?? Dure vervanging van de uitlaat was eenvoudig te repareren bij een ander. Auto wassen en anwb kaart? Die wil ik niet maar de rekening werd niet minder. Remmen voor 80 euro laten repareren maar probleem niet verholpen.

Anoniem
14-10-2014

Al jaren geen klachten. prettige behandeling, bij eventueel even wachten lekker kopje koffie en schappelijke rekeningen.

Anoniem
14-10-2014

Vriendelijke mensen, goede klantgerichte service. Geven duidelijke uitleg op vragen en gaan correct om met verzoeken.

Anoniem
14-10-2014

Hoge rekening voor alleen maar olie verversen. Bandenspanning niet genoteerd. Oplaadkabel niet netjes opgeborgen. Auto niet gewassen.

W de Stigter (Nieuwegein)
08-10-2014

Altijd correcte vriendelijke service. Prijsopgave vooraf wijkt niet af van uiteindelijke prijs ( behalve als er iets aan de hand is, hetgeen met mijn Toyota Yaris gelukkig bijna nooit het geval is. Er wordt altijd precies uitgelegd wat er aan mijn auto gedaan is. De receptie is keurig verzorgd zonder overdreven luxe ( waarvan ik zou weten dat ik daar toch voor moet betalen).

Anoniem
08-10-2014

Tot nu naar zeer tevredenheid behandeld

scheuer (nieuwegein)
08-10-2014

Afspraken duidelijk vast gelegd en nagekomen.

Anoniem
08-10-2014

Gastvrij en proactief

Anoniem
02-10-2014

meedenken, vriendelijkheid, klaarstaan

Anoniem
01-10-2014

Lekker dichtbij en hij staat goed aangeschreven

Anoniem
30-09-2014

Klantvriendelijke receptie, afspraak is afspraak en flexibel.

Anoniem
30-09-2014

Bij de afspraak voor een proefrit stond de auto rij klaar en de verkoper wist meteen wie wij waren en ook onze naam wist de verkoper .

Anita Lagerweij (IJsselstein )
30-09-2014

ik heb mijn aygo in nieuwegein gekocht.een ben nog steeds tevreden.

Anoniem
25-09-2014

Correcte behandeling en vooraf een prijsindicatie.

Louis van der Woerd (Nieuwegein )
23-09-2014

goede communicatie, vriendelijk personeel en prima onderhoud

Anke Bootsma (Nieuwegein)
19-09-2014

Ze zijn betrouwbaar, ze komen de gemaakte afspraken na. geen verrassingen.

Anoniem
19-09-2014

Deskundige en zeer klantvriendelijke dealer die bovendien van de presentatie van onze nieuwe auto een bijzondere gebeurtenis maakte.

Anoniem
19-09-2014

Goede persoonlijke behandeling als klant

Anoniem
19-09-2014