9,4
1.112 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ATS

9,4

1.112 beoordelingen

Filter

Zeer goede, persoonlijke service.

Martin Verbruggen (Nieuwegein)
30-06-2014

goed werk, aardige mensen

Anoniem
27-06-2014

Altijd correcte en volledige informatie; klantvriendelijk; goed product; niet opdringerig en sympathieke uitstraling

Anoniem
27-06-2014

helder uitleg kosten en reparatie, meedenken met klantvriendelijke afspraken, rustige een vriendelijke ontvangst, correct volgens afspraken bellen. En betrouwbare auto maar daar kan de dealer weinig aan doen. De reparaties die er gedaan zijn werden geheel goed gedaan dat wel

j van es (utrecht)
26-06-2014

Om dat ik geen tienen geef .

Ir. J.H.A.Rijken (Utrecht)
26-06-2014

Uitstekende service en dienstverlening. Informatievoorziening is ook prettig.

Anoniem
26-06-2014

Zou ook een 10 kunnen zijn maar weet niet hoe het in de toekomst gaat,had nu een andere verkoper, vorige(2012) niet meer aanwezig?

Anoniem
26-06-2014

Heel goed begeleid door de verkoper, dhr de bonth, aardig vriendelijk kundig meedenkend sociaal en behulpzaam.

Jorinde Klomp (IJsselstein)
26-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

receptie is vriendelijk info is tot nu toe correct, goed en plezierig. ... ik heb een Toyota gekocht omdat ik 20jaar met mijn vorige deed (mooie goede Starlet en als er hoofdsteunen zouden zitten op de achterbank dan had ik nu geen nieuwe Yaris) . Ik verwacht niet zoveel van de dealer omdat ik hoge verwachting heb van de auto. Dus hoef ik niet veel contact met ze te hebben ..toch?.

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk en je word goed en duidelijk geholpen

R de Vries (Utrecht)
26-06-2014

Omdat een 10 perfect is en er geen verbetering mogelijk zou zijn....en er is altijd wel iets te verbeteren maar anders hadden ze van mij een 10 gehad !

Stephan Hudepohl (Nieuwegein)
26-06-2014

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
26-06-2014

Geen reden tot enige klacht

Anoniem
26-06-2014

Ik voel me er welkom!

Anoniem
26-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
26-06-2014

Er is niet gedaan wat afgesproken was, en tweemaal is de reparatie slecht uitgevoerd door het schadebedrijf en dat zou moeten gecontroleerd worden voordat de dealer de auto vrijgeeft, auto moest terug en om het netter te doen en vergeten reparaties alsnog uit te voeren.

Anoniem
26-06-2014

De auto is in goede handen.

Anoniem
16-06-2014

klantvriendelijk

Anoniem
16-06-2014

Vriendelijk en behulpzaam personeel en betrouwbaar inzake voorlichting en deskundigheid personeel

Anoniem
12-06-2014

Ik kom daar al bijna 10 jaar. Nooit een klacht gehad. Altijd even vriendelijk.

Anoniem
12-06-2014

altijd perfect.

Anoniem
12-06-2014

al jaren bekend, goede ontvangst.

Anoniem
12-06-2014

Perfecte service alleen communicatie wanneer de auto klaar zou zijn verliep niet goed.

Anoniem
12-06-2014

zeer tevrede

A.W.v.Haarlem (De Meern)
11-06-2014

Houden zich aan de afspraken

Th. van Veenendaal (Houten)
11-06-2014

tevreden

Anoniem
11-06-2014

Ze zijn zeer netjes en behulpzaam.

Caroline (Nieuwegein)
11-06-2014

Vriendelijk, duidelijk, goed mee te overleggen

Anoniem
11-06-2014

De gehele uitstraling van de dealer en werkplaats is goed.

Anoniem
10-06-2014