9,1
1.710 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.710 beoordelingen - Powered by TNS

de snelheid waarmee ik een afspraak voor reparatie kon maken; de snelheid waarmee de reparatie is uitgevoerd en de klantvriendelijkheid van de receptionist

de heer J. van der Grift (Driebergen)
19-08-2014

Zeer prettig en vriendelijk te woord gestaan door balie- en werkplaatspersoneel (zowel telefonisch als ter plekke). Service voor zover ik kan beoordelen prima. Auto netjes, op tijd (gewassen) weer afgeleverd.

Dhr. H. van Baren (Zeist)
19-08-2014

Deskundigheid

Anoniem
19-08-2014

Altijd vriendelijk personeel. Snelle en professionele service. Ik ben 4 jaar klant en heb nooit een probleem gehad met deze garage of de medewerkers.

Charles Brands (Nieuwegein)
18-08-2014

Prima service, vriendelijke medewerkers. Duidelijkheid hoe lang ik moet wachten, of een andere auto meekrijg. Bij het wachten is er heerlijke koffie, chocomel enz. en tevens Wifi. Testen nieuwe auto erg uitgebreid - PRIMA !!!

Anoniem
18-08-2014

Ik ben anders, dwz ik maak zelf de auto schoon voordat hij naar de garage gaat. Voor mij hoeft er geen extra service op schoonmaakgebied plaats te vinden tijdens het onderhoud. Sterker nog; dat heeft bij mij de laatste keer tot enige ergernis geleid maar omdat iedereen zijn best doet zeg ik daar maar niets van. Bij de volgende beurt geef ik dan precies aan wat ik niet wil dat er gebeurt.

Anoniem
13-08-2014

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Anoniem
13-08-2014

Aflevering niets bijzonders

Anoniem
13-08-2014

Altijd goede service en snel geholpen. Personeel luistert naar je probleem, denkt mee!

Dhr. J. Baars (Nieuwegein )
12-08-2014

Ik ben al heel lang klant bij deze garage en altijd goed behandeld. Rijd Toyota sinds de eerste Starlet en heb daarna Yaris gereden en zal waarschijnlijk binnen l,5 jaar overgaan op de Aygo omdat ik niet zoveel meer rijd en de nieuwe uitvoering er zeer goed uitziet en beoordeeld wordt.

Mevrouw M.G.A. Welle (Utrecht)
12-08-2014

geen "check in" controle van de ingeleverde voertuig en onvoldoende communicatie

Anoniem
12-08-2014

goede service, vriendelijk en kundig persdoneel

Luuk Gijsel (Soesterberg)
11-08-2014

Het is een prettig bedrijf met een uitstekende service en een huisvesting die vertrouwen uitstraalt.

J.van Ruler (Zeist)
11-08-2014

Ik ben gewoon tevreden. Ik ben niet deskundig genoeg om details te beoordelen en op grond daarvan een hoger cijfer te geven.

Anoniem
07-08-2014

Prettige, klantvriendelijke opstelling. Jammer dat de achterbanden niet op voorraad waren, zodat ik later weer terug moest. Maar hiervoor is excuses gemaakt.

Anoniem
07-08-2014

Omdat er in het verleden tot driemaal toe behoorlijke minpuntjes waren wat betreft het afwerken van gedane arbeid. Verder is de garantie en bijkomende problematiek door Toyota zeer tot tevredenheid opgelost

Anoniem
06-08-2014

klantvriendelijk personeel. goede uitleg reparaties. je weet vooraf waar je aan toe bent

mw.mw koot (utrecht)
06-08-2014

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Pierre (Nieuwegein)
05-08-2014

Geen toelichting

Anoniem
05-08-2014

Klantvriendelijkheid, vaktechnische kennis, servicegericht

Willem Velt (Huis ter Heide)
05-08-2014

Alles is prima.

Anoniem
05-08-2014

Alles (incl contacten) keurig verzorgd.

Anoniem
05-08-2014

goede en vriendelijke mensen achter de balie, die al lang een vertrouwd gezicht zijn, en dat werkt prettig

jos gresnigt (De Meern)
31-07-2014

Komt afspraken altijd na, geeft prima service en wordt er vorstelijk behandelt

Jan Schuur (Houten)
30-07-2014

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben er altijd bijzonder goed geholpen.

W.Meijer (Nieuwegein)
30-07-2014

ik ben vertrouwd met de garage , of te wel ik heb geen vergelijk !!

Mevr. Kerkhof (Zeist)
30-07-2014

Het is nog net niet perfect !

A.P.M. Klever-Wijnhof (Nieuwegein)
29-07-2014

vlotte, correcte behandeling

Anoniem
29-07-2014

Dat is mijngefull.

J.Taati (Utrecht #)
28-07-2014

keurig geholpen, goede service en niet opdringerig

Irma Vijn (Houten)
28-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.