9,1
1.594 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.594 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

receptie is vriendelijk info is tot nu toe correct, goed en plezierig. ... ik heb een Toyota gekocht omdat ik 20jaar met mijn vorige deed (mooie goede Starlet en als er hoofdsteunen zouden zitten op de achterbank dan had ik nu geen nieuwe Yaris) . Ik verwacht niet zoveel van de dealer omdat ik hoge verwachting heb van de auto. Dus hoef ik niet veel contact met ze te hebben ..toch?.

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk en je word goed en duidelijk geholpen

R de Vries (Utrecht)
26-06-2014

Omdat een 10 perfect is en er geen verbetering mogelijk zou zijn....en er is altijd wel iets te verbeteren maar anders hadden ze van mij een 10 gehad !

Stephan Hudepohl (Nieuwegein)
26-06-2014

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
26-06-2014

Geen reden tot enige klacht

Anoniem
26-06-2014

eigenlijk spreek ik de dealer nooit, behalve bij de aankoop van mijn auto en toen was ik tevreden

Anoniem
26-06-2014

Men kent mij hier, en mijn auto en dat is prettig.

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijk en vakbekwaam

Lin (Driebergen-R)
26-06-2014

Ik voel me er welkom!

Anoniem
26-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
26-06-2014

Er is niet gedaan wat afgesproken was, en tweemaal is de reparatie slecht uitgevoerd door het schadebedrijf en dat zou moeten gecontroleerd worden voordat de dealer de auto vrijgeeft, auto moest terug en om het netter te doen en vergeten reparaties alsnog uit te voeren.

Anoniem
26-06-2014

De auto is in goede handen.

Anoniem
16-06-2014

klantvriendelijk

Anoniem
16-06-2014

Fout bij de aansluiting koelvloeistofsysteem waardoor er vier liter koelvloeistof weggelekt is en de motor in het rood liep.

Anoniem
13-06-2014

Vriendelijk en behulpzaam personeel en betrouwbaar inzake voorlichting en deskundigheid personeel

Anoniem
12-06-2014

Ik kom daar al bijna 10 jaar. Nooit een klacht gehad. Altijd even vriendelijk.

Anoniem
12-06-2014

altijd perfect.

Anoniem
12-06-2014

al jaren bekend, goede ontvangst.

Anoniem
12-06-2014

Perfecte service alleen communicatie wanneer de auto klaar zou zijn verliep niet goed.

Anoniem
12-06-2014

zeer tevrede

A.W.v.Haarlem (De Meern)
11-06-2014

Houden zich aan de afspraken

Th. van Veenendaal (Houten)
11-06-2014

tevreden

Anoniem
11-06-2014

Ze zijn zeer netjes en behulpzaam.

Caroline (Nieuwegein)
11-06-2014

betrouwbare en klantgerichte dealer

H.M. Veenendaal (Arnhem)
11-06-2014

Zeer persoonlijke en klantvriendelijke benadering

Anoniem
11-06-2014

Bij ATS Zeist ben ik een klant, geen kenteken. Voor extra dingen bij de servicebeurt wordt er contact met mij opgenomen voor akkoord, zelfs als het gaat om een ruitenwisser!

Anja v. Oudheusden (Baarn)
11-06-2014

Klantgericht, plezierige sfeer

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijk, duidelijk, goed mee te overleggen

Anoniem
11-06-2014

De gehele uitstraling van de dealer en werkplaats is goed.

Anoniem
10-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.