9,1
1.759 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.759 beoordelingen - Powered by TNS

Prettige behandeling en snelle levering

Dhr.R.E.Kamp (Bilthoven)
07-07-2014

vriendelijke en prima afhandeling

Anoniem
01-07-2014

Zeer goede, persoonlijke service.

Martin Verbruggen (Nieuwegein)
30-06-2014

goed werk, aardige mensen

Anoniem
27-06-2014

Altijd correcte en volledige informatie; klantvriendelijk; goed product; niet opdringerig en sympathieke uitstraling

Anoniem
27-06-2014

helder uitleg kosten en reparatie, meedenken met klantvriendelijke afspraken, rustige een vriendelijke ontvangst, correct volgens afspraken bellen. En betrouwbare auto maar daar kan de dealer weinig aan doen. De reparaties die er gedaan zijn werden geheel goed gedaan dat wel

j van es (utrecht)
26-06-2014

Om dat ik geen tienen geef .

Ir. J.H.A.Rijken (Utrecht)
26-06-2014

Uitstekende service en dienstverlening. Informatievoorziening is ook prettig.

Anoniem
26-06-2014

Goede service. Kennen de klanten en zijn altijd behulpzaam. Nette omgeving, ziet er allemaal spik en span uit. De reparaties worden goed uitgevoerd en er is goed overleg.

Manuel Donath (Houten)
26-06-2014

Klantvriendelijk, netjes, staan voor hun product, geven duidelijke en terzake kundige informatie, super netjes bedrijfspand, positieve (niet vervelend opdringerige) uitstraling, aandacht voor de klant in positieve zin.

Hans Wouterloot (Maartensdijk)
26-06-2014

Goede service, goede sfeer, klantvriendelijkheid.

Anoniem
26-06-2014

we hebben zo'n 12 jaar probleemloos een toyota-auto -gekocht en in onderhoud bij ATS Zeist- naar volle tevredenheid gereden!

R.van Santen (Eekhoornlaan 10 Den Dolder)
26-06-2014

klantvriendelijkheid/ uitstekende service, ook al komt je diverse malen "binnen waaien" voor uitleg o.i.d.

Anoniem
26-06-2014

Zou ook een 10 kunnen zijn maar weet niet hoe het in de toekomst gaat,had nu een andere verkoper, vorige(2012) niet meer aanwezig?

Anoniem
26-06-2014

Heel goed begeleid door de verkoper, dhr de bonth, aardig vriendelijk kundig meedenkend sociaal en behulpzaam.

Jorinde Klomp (IJsselstein)
26-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

receptie is vriendelijk info is tot nu toe correct, goed en plezierig. ... ik heb een Toyota gekocht omdat ik 20jaar met mijn vorige deed (mooie goede Starlet en als er hoofdsteunen zouden zitten op de achterbank dan had ik nu geen nieuwe Yaris) . Ik verwacht niet zoveel van de dealer omdat ik hoge verwachting heb van de auto. Dus hoef ik niet veel contact met ze te hebben ..toch?.

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk en je word goed en duidelijk geholpen

R de Vries (Utrecht)
26-06-2014

Omdat een 10 perfect is en er geen verbetering mogelijk zou zijn....en er is altijd wel iets te verbeteren maar anders hadden ze van mij een 10 gehad !

Stephan Hudepohl (Nieuwegein)
26-06-2014

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
26-06-2014

Geen reden tot enige klacht

Anoniem
26-06-2014

eigenlijk spreek ik de dealer nooit, behalve bij de aankoop van mijn auto en toen was ik tevreden

Anoniem
26-06-2014

Men kent mij hier, en mijn auto en dat is prettig.

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijk en vakbekwaam

Lin (Driebergen-R)
26-06-2014

Ik voel me er welkom!

Anoniem
26-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
26-06-2014

Er is niet gedaan wat afgesproken was, en tweemaal is de reparatie slecht uitgevoerd door het schadebedrijf en dat zou moeten gecontroleerd worden voordat de dealer de auto vrijgeeft, auto moest terug en om het netter te doen en vergeten reparaties alsnog uit te voeren.

Anoniem
26-06-2014

De auto is in goede handen.

Anoniem
16-06-2014

klantvriendelijk

Anoniem
16-06-2014

Fout bij de aansluiting koelvloeistofsysteem waardoor er vier liter koelvloeistof weggelekt is en de motor in het rood liep.

Anoniem
13-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.