9,1
1.710 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota ATS

9,1

1.710 beoordelingen - Powered by TNS

Van af 1987 ben ik bij deze dealer * als ik niet tevreden zou zijn , was ik allang weg . Ik neem aan dat ik na 27 jaar wel kan aangeven of een dealer perfect is of niet .

Anoniem
25-07-2014

Vooral de teleurstellende ervaring met de update van het navigatiesysteem heeft een hoger cijfer in de weg gestaan in dit geval

P den Bode (Bilthoven)
24-07-2014

klantvriendelijk / behulpzaam

Anoniem
24-07-2014

zorgvuldig werken van garage medewerkers is erg belanrijk

Anoniem
24-07-2014

Goede kennis van Toyota auto's, levering van kwaliteit en top service.

Nermin Dikici (Nieuwegein)
24-07-2014

Nakomen van afspraak en vriendelijke behandeling!

Mh de Bree (Odijk)
24-07-2014

vriendelijk, flexibel, aandacht voor detail

G.L. de Haan (De Meern)
23-07-2014

heel vriendelijke mensen en goede betrouwbare afhandeling van de service beurt aan de auto.

Hr. H.J. van Kippersluis (IJsselstein)
23-07-2014

Goede wijn krijgt een goede krans ... ;)

Johan G. Hahn (Utrecht)
23-07-2014

Vriendelijke en correcte behandeling. Afspraken worden goed nagekomen en personeel is vakkundig/deskundig.

Anoniem
22-07-2014

correcte afhandeling technisch goede adviezen

Anoniem
22-07-2014

klantvriendelijk in zijn totaliteit, een goede aflevering van mijn auto na een beurt en je kunt ervan op aan dat alles prima in orde is wanneer je hem terug krijgt. je wordt van alles op de hoogte gehouden.

Anoniem
22-07-2014

goede dealer

Anoniem
22-07-2014

Tevreden over behandeling

C Snel (Odijk)
22-07-2014

vertrouwen in de klan, correct, altijd behulpzaam.

L M louman (zeist)
21-07-2014

Vriendelijk, redelijk geprijsd, deskundig en komen afspraken na.

Bert van der Woude (Houten)
17-07-2014

advies behulpzaamheid

Anoniem
17-07-2014

In alle opzichten een hele prettige dealer, receptie en werkplaats.

Anoniem
17-07-2014

Betrouwbaar, voorkomend, vakmensen

L.van Dijk (Zeist)
17-07-2014

goede service, aardige mensen

Joost Visser (Haarlem)
17-07-2014

Prima service. Vervangende auto zonder probleem beschikbaar gesteld bij onderhoudsbeurt.

Anoniem
17-07-2014

Goed contact. Vriendelijk personeel. Auto wordt schoongemaakt bij een servicebeurt. Duidelijke prijzen en overleg vooraf.

Hans Zaal (Houten)
16-07-2014

service, klantvriendelijkheid en flexibel

Anoniem
16-07-2014

Ieder is zeer behulpzaam, er wordt meegedacht, Als er tijdens het werk iets wordt gevonden wat niet voorzien was wordt contact opgenomen en is er overleg! Auto komt altijd schoon terug.

Dhr. E.P. van Leeuwen (Maarn)
10-07-2014

Vriendelijkheid receptie , juiste prijs opgaven , goed vervangend vervoer (fiets) , opdrachten vervuld.

n
10-07-2014

Normaal

Anoniem
09-07-2014

Prima service, betrouwbaar, nette garage.

Joep Mens (Zeist)
08-07-2014

Fijne garage. Goede werkbare sfeer. Er wordt degelijk werk geleverd. Je hebt het gevoel dat de auto altijd in goede handen is. Er wordt alles in het werk gesteld om de klant tevreden te stellen. Fijne balie met vriendelijk personeel. Je komt er graag weer terug als het moet.

Anoniem
08-07-2014

Keurige dealer, correcte mensen, nette wachtruimte met internetmogelijkheid om even te werken, auto gratis door de wasstraat gehaald!

Rolf Pieters (Utrecht)
08-07-2014

Vriendelijke service, behulpzaam.

Anoniem
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.